1/5 anonim válasza:
Puffasztott búzából és rizsből is lehet ilyet kapni. Magyarországon "Hamlet" néven közismert :-)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, és ez jó valamire? Vagy csak nasi? :D
2011. nov. 2. 19:32
3/5 anonim válasza:
Fogyókúrázók szokták előszeretettel fogyasztani.
4/5 anonim válasza:
Kenyér helyett lehet enni, felvágottal vagy sajttal, de szerintem marha rossz... mármint a kenyérhez képest. Inkább eszem kevesebb kenyeret...
5/5 anonim válasza:
hát én szoktam ilyet enni túrókrémmel, mézzel, lekvárral, olvasztott csokiba mártogatva, simán margarinnal megkenve hozzá egy bögre kakaó, tojással, felvágottal, különféle vaj, fűszerkrémekkel, simán magába vagy ha elfogy a müzlim összetöröm és leöntöm mézes tejjel, szerintem fincsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!