Sir morton vagy pickwick?
Figyelt kérdés
én pickwick párti vagyok, valahogy még liptonnál is jobban izlik. láttam akcioasan sir mortont, gondoltam veszek. szerintetek milyen? gyümölcsteát akarok.2011. nov. 2. 19:04
1/9 anonim válasza:
Én mindig csalódok a gyümölcsteákban, mert amennyire jó az illatuk, annyira nem intenzív az ízük. Kivéve a Milfordokat, legalábbis a winter delight, igen zamatos almás fahéjas íz. Tehát Milford.
2/9 anonim válasza:
Ne vegyél. Olcsó húsnak híg a leve... az olcsó teának is. Nagy csalódás lesz a Pickwick után. Persze ha nem telik drágábbra, a semminél jobb, de ha teheted, a jobb minőséget válaszd.
4/9 A kérdező kommentje:
pickwick is drágább, de probálok mindig akciokban bevásárolni belőle. de amugy egy árban van ha jol tudom. de mindegy, maradok a jol bevált pickwicknél :)
2011. nov. 2. 20:05
5/9 anonim válasza:
A sir morton nagyon jó tea,de én csak az almás-fahéjast iszom.Nagyon jó íze van.A pickwick csak drága:S
6/9 anonim válasza:
Hát ízlések és pofonok, de mindegy.
---
Érdekes, amit a kérdező ír, hogy ugyanannyiba kerül. Ahol én veszem a teát, ott a Sir Morton 150-200 Ft, a Pickwick pedig 300 körül, persze ha akciós, akkor 200-250 Ft.
7/9 anonim válasza:
Amúgy attól is függ, hogyan iszod a teát. Ha cukorral és/vagy citrommal, az eléggé elnyomja a tea alapízét, ezzel a rosszabb minőségű teát is fel lehet javítani.
Én üresen iszom, olyankor érződik nagyon, hogy milyen a tea.
8/9 anonim válasza:
Én a Sir Mortont szeretem jobban:)
9/9 anonim válasza:
sir mortonból csak az earl grey-t szeretem :D (de más félét amúgy nem nagyon láttam még :O)
pickwick-ből meg majdnem az összeset szeretem, a meggyes cseresznyéset kivéve, de azt úgy általában nem szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!