Szeretsz teázni? Hol szoktál reggel munka/suli előtt teát venni?
07:57
Én is pont így vagyok vele:) Itthon nekem is fel van halmozva egy rakás teafű, ilyenkor télen valahogy átállok a kávéról teára. Olyan jó, amikor kint tök hideg van, én meg a jó melegben főzök egy finom teát, bevackolom magam a kanapéra, és olvasok valami jó könyvet. Ó, de imádom a telet:D Amúgy nem, nem vagyok nyugdíjasxD
Szóval. Nekem az valahogy olyan jó érzés, amikor néha bemegyek reggel a blahán mekibe, veszek egy teát, bele citrom meg édesítő (diéta:(, és elkortyolgatom , amíg beérek a suliba, közben figyelem az embereket. Meg a papírpohárnak is meg van a hangulata:D
Azt én sem szeretem, amikor beülök, annak úgy nincs semmi hangulata.
Nekünk is rakhatnának egy kávé gépet a suliba... :D
Amúgy én mindig itthon készítek teát,suli előtt,vagy viszek egy műanyag flakonba a saját készítésű ízesített teámból :) Ha nincs suli ahogy felkelek már forralom is a vizet... :)
Nekünk is van kávégép a suliban, én forrócsokit szoktam venni, nagyon finom, imádom a habot a tetején. :) Szinte minden nap veszek, nagyon szeretem. És még szoktam venni meggylevet is, a teát még nem próbáltam, pedig van olyan gomb is rajta. Hasznos, hogy van a suliban egy ilyen gép, hiszen sokan kávéznak, és nagyon jó, hogy nem csak kávét lehet venni, hanem más italokat is, így akik nem szeretik a kávét, azok is tudnak valamit inni.
Bocsánat, hogy egy kicsit eltértem a témától! :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!