Mit vacsoráznál most legszívesebben? Vagy ha vacsiztál már, mit ettél?
Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtenék a saját vacsimhoz,mert nem tudom eldönteni,mit egyek :)2009. máj. 5. 19:42
11/20 anonim válasza:
Most legszívesebben ennék egy fél ananászt, sok túrókrémmel és egy nagy szelet csokit....:P..jaj, de ez sajnos szóba sem jöhet nálam:((
már 3 óta nem ettem semmit:(
12/20 anonim válasza:
donpepés paradicsomleves, pizza, kóla
13/20 anonim válasza:
zöldsaláta natúr csirkemellel.... nyami:)
14/20 anonim válasza:
én ma petrezselymes krumplit vacsoráztam rántott ponttyal
16/20 anonim válasza:
Mi nem rég vacsiztunk a párommal, Resztelt májat csináltam héjában főtt krumplival :-P Nagyon fini, holnapra is maradt! Kér valaki??? Nem akartam ilyen későn, csak sokáig főtt a máj, nem akart megpuhulni :-(
17/20 anonim válasza:
Sertésmáj? az tud olyat..
sózni csak a végén , és inkább dinsztelni, mint főzni!
18/20 anonim válasza:
19/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tippeket :D nagyon finom kajákat írtatok,egész hétre be tudom osztani a vacsimat :D pusz nektek
2009. máj. 6. 11:43
20/20 anonim válasza:
Melegszendvics:
Megvajazol egy szelet kenyeret, teszel bele parizert (vagy valami hasonlót), sajtot, ha akarsz majonézt, mustárt, chilit, ketchupot és bedobod a melegszendvicssütőbe.
Szerintem így a legjobb.
:-)
(-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!