Mit vacsoráznál most legszívesebben? Vagy ha vacsiztál már, mit ettél?
Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtenék a saját vacsimhoz,mert nem tudom eldönteni,mit egyek :)2009. máj. 5. 19:42
1/20 anonim válasza:
Vacsiztam.Paradicsomlevest és virslit.
De szivesen ennék egy jó gombával töltött bordát káposzta salival,meg valami fini desszertet...somlói..
2/20 A kérdező kommentje:
a virsli jó ötlet :) és a somlóit én is imádom:) a paradicsomleves meg a gomba nem jön be sajna
2009. máj. 5. 19:48
3/20 anonim válasza:
én tegnap görög csirkés pitát kívántam..és megis csináltam...tésztával-töltelékkel együtt 1-1,5 óra volt :D
ma tepsibe sült csirke van/volt sült burgonyával...
ezek egybe sültek...mellé ananász-káposztasaláta-savanyúság
4/20 A kérdező kommentje:
hmm az fini :D
2009. máj. 5. 19:56
5/20 anonim válasza:
Én még nem ettem de nagyon éhes vagyok. És kivel nem túl sok erőm van ezért valószínű hogy tükörtojást fogok enni.:) És kicsit később meg csinálok pudingot:D Már előre is jó étvágyat neked!:)
6/20 anonim válasza:
második vagyok :) am jóétvágyat mindenkinek! :)
7/20 anonim válasza:
Az első vok.Ennem kell.....:-)))
8/20 anonim válasza:
Jo estet, jo etvagyat, en kuszkuszt fogok enni tonhallal meg paradicsommal.
9/20 A kérdező kommentje:
mi az a kuszkusz? :O
2009. máj. 5. 20:17
10/20 anonim válasza:
Én nem szoktam vacsorázni, 1/2 5 körül ettem krumplipürét, bécsiszeletet és barackbefőttet hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!