Elvonási tüneteim vannak! Neked volt már? Mesélj róla
Figyelt kérdés
Nincs itthon semmi édességem... nem bírok meglenni nélküle és este úgy rám tör mint aki cigizik és nincs cigije.... :((( Most is gondolkoztam hogy van e itthon valami... rájöttem hogy van egy kis nutella és mindjárt megyek ki kenyérrel enni jó vastagon megkenve.... Neked volt már ilyen?2011. okt. 28. 19:50
2/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak simán alacsony a vércukorszinted, azért kívánsz édeset?
3/5 anonim válasza:
Volt csak a cigi után,miután kiderült hogy terhes vagyok abba hagytam ennek már 11 hónapja,de néha napján még mindig rám tör hogy rágyújtanák...de ha ennyi ideig kibirtam nem fogok csak azért sem!!!
4/5 A kérdező kommentje:
első,drogozol? :D
második,lehet,nem szoktam mérni...
harmadik,hát igen szerintem sem érné meg!
2011. okt. 28. 20:34
5/5 anonim válasza:
Néha a fogyókúrám idején előfordult, hogy minden édeset kiszorítottam az étrendemből, és szabályosan már rosszul voltam, és sóvárogtam már egy kicsi után. Én is a vércukorszinttel hoztam összefüggésbe amúgy. Mindjárt jobb volt, ha egy kicsit ettem. Nem vagyok édesség majszoló amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!