Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen bögréből szoktál...

Milyen bögréből szoktál otthon inni általában? Van kedvenced? Vagy csak úgy, ami megszoktál?

Figyelt kérdés
Nekem van otthon egy raklap bögrém, ajándékok is voltak, vettem is őket, mert megtetszett, nyertem is párat, pontgyűjtőn is kaptam párat, már kiállításom lehetne belőlük, és mégis egy 2 decis egyszerű kis sárgából szoktam inni. Egyáltalán nem ez a kedvencem, mert amúgy is a nagyobb bögréket szeretem, csak már évek óta ezt szoktam meg, lekapom a polcról, és kész.
2011. okt. 25. 00:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bármiből megiszom kedvenc italom, csak bor legyen benne. Ha lehet rosé.
2011. okt. 25. 02:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem az a kedvenc bögrém, amelyik tiszta és nem kell mosogatnom...
2011. okt. 25. 04:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem van egy félliteres műanyag bögrém, abból szeretem a tasakos kakót inni.
2011. okt. 25. 06:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Sok bögrénk van, de van kifejezett kedvencem.
2011. okt. 25. 06:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Két bögrém van, egy kicsi és egy nagy, tavaly vettem Ausztriában a karácsonyi vásáron, ezek a kedvenceim.
2011. okt. 25. 08:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Az albérletben egy nagy fél literes bögréből, amit egy barátnőmtől kaptam. Imádom ezt a bögrét.

Otthon van egy rakattal, de mindig egy sárga pöttyös bögréből iszok, ami még a nagymamámé volt.

2011. okt. 25. 09:43
 17/17 anonim válasza:

tejeskávés bögrék~egy lapos eper forma aminek az oldalán egy nyuszi kapaszkodik, és (egy kissé karácsrólnyi de mind1 ) egy furi fejet vágó szarvasos bögre citromsárga csillagokkal

teás bögrék~egy hosszúkás bögre kék virágokkal, és egy matyómintás cserépből készült bögre :)

2014. jan. 16. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!