Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legfinoma...

Szerintetek melyik a legfinomabb kakaós-mogyorókrém? A NUTELLA (igazi) vagy más márkák?

Figyelt kérdés
Szerintem az igazi Nutella a legfinomabb, bár marha drága, de a többi hiába olcsóbb pocsék az ízük, legalább is szerintem. Ti hogy vagytok ezzel?
2011. okt. 20. 11:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nutella és Milky Way! :D
2011. okt. 25. 17:46
 12/20 anonim ***** válasza:

én ezt szeretem: cadbury

[link]

2011. nov. 15. 14:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nutella. Mindig úgy harcolunk érte az öccsémmel. Két kanál neked-két kanál nekem :)
2011. nov. 15. 15:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A régi "mókusos" mogyorókrém. Annak igazi mogyoróíze volt, nem volt töményen édes. Én megundorodtam valamennyi mogyorókrémtől, mert azt várom, hogy olyan íze legyen mint annak. Már letettem róla...
2011. nov. 15. 20:26
 15/20 anonim válasza:
szerintem a sparos nagyon jóóó... coop-osat akartam ma venni, de meggondoltam magam, maradok a sparosnál :)
2012. máj. 10. 11:10
 16/20 anonim válasza:
ez [link]
2013. márc. 29. 05:06
 17/20 anonim ***** válasza:

A nutella az igazi, de van a lildbe egy nagyon finom fajta ami krémesebb mint a nutella :)

Tescosat nem ajánlom mert nagyon furi íze van és hamar megkeményedik meg romlik :((

2013. ápr. 16. 16:15
 18/20 anonim válasza:
A spar-os mogyorókrém vmi Isteni,majdnem ugyanolyan ízű mint a Nutella.
2014. márc. 7. 15:27
 19/20 anonim ***** válasza:

A Penny Marketben lehet kapni Mogyorós-kakós krém néven egy isteni finom mogyikrémet, ez az eddigi legjobb Nutella-klón, amit kóstoltam, alig lehet megkülönböztetni az eredetitől. Picit folyósabb és szemcsésebb annál, de ízre szinte ugyanaz, isteni finom. Ennek 13%-os a mogyitartalma, vagyis ugyanannyi, mint a Nuellának, színre is olyan. Találtam róla képet is:

[link]

2014. jún. 21. 12:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem a Miss Nuss Classic mogyorókrém tetszik a legjobban. Ez hasonlít legjobban a Nutellára. 350 Gramm/ 700 Ft a Pennyben.

A Spar-os nem ízlik, nem értem miért dicsérik, messze van a Nutellától.

2019. aug. 13. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!