Nutella. Mindig úgy harcolunk érte az öccsémmel. Két kanál neked-két kanál nekem :)
2011. nov. 15. 15:07
14/20 anonim válasza:
A régi "mókusos" mogyorókrém. Annak igazi mogyoróíze volt, nem volt töményen édes. Én megundorodtam valamennyi mogyorókrémtől, mert azt várom, hogy olyan íze legyen mint annak. Már letettem róla...
2011. nov. 15. 20:26
15/20 anonim válasza:
szerintem a sparos nagyon jóóó... coop-osat akartam ma venni, de meggondoltam magam, maradok a sparosnál :)
A nutella az igazi, de van a lildbe egy nagyon finom fajta ami krémesebb mint a nutella :)
Tescosat nem ajánlom mert nagyon furi íze van és hamar megkeményedik meg romlik :((
2013. ápr. 16. 16:15
18/20 anonim válasza:
A spar-os mogyorókrém vmi Isteni,majdnem ugyanolyan ízű mint a Nutella.
2014. márc. 7. 15:27
19/20 anonim válasza:
A Penny Marketben lehet kapni Mogyorós-kakós krém néven egy isteni finom mogyikrémet, ez az eddigi legjobb Nutella-klón, amit kóstoltam, alig lehet megkülönböztetni az eredetitől. Picit folyósabb és szemcsésebb annál, de ízre szinte ugyanaz, isteni finom. Ennek 13%-os a mogyitartalma, vagyis ugyanannyi, mint a Nuellának, színre is olyan. Találtam róla képet is:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!