Milyen kenyérből a legfinomabb a melegszendvics?
Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 19:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem a kenyéren múlik... Mi direkt a nem friss kenyérrel szoktuk a melegszendvicset csinálni és általában Toast-kenyérből.
2/6 anonim válasza:
Első vagyok:
Ha szendvics sütőben csinálod mielőtt lecsukod a sütő tetejét kend meg vajjal vagy margarinnal a kenyeret, szerintem nagyon finom attól... :)
3/6 anonim válasza:
Magvas kenyérrel, aminek a tetején is van mindenféle mag vagy szezámmagos tetejűvel.
4/6 anonim válasza:
A szendvicssütős fajta a toast kenyérből, a hagyományos sütőben készült az pedig sima fehér-félbarna kenyérből.
(a barna, tk valahogy melegszenyánál nem jön be).
6/6 anonim válasza:
Kóstold meg a Lidl-ben kapható Jókenyér fél kilós kiszerelésű rozskenyeret melegszendvicsként. A sima fehér kenyerekkel fel sem ér:)
(Ha nem szereted a barna kenyerek, akkor is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!