Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért finomabb a tescos...

Miért finomabb a tescos grillcsirke mint a házi?

Figyelt kérdés

Többször is ettem már házi csirkét/kakast,de mindegyiken alig volt hús..ami meg volt az olyan rágós volt mint a fene.

A tescoson pedig 2x annyi van,hófehér színű és "krémesebb" is ráadásul.


2011. okt. 19. 13:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
Tényleg finomabb. Szerintem a sütés meg a fűszerezés nagyon befolyásolja a végeredményt.
2011. okt. 19. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/20 anonim válasza:
93%
Én is nagyon szeretem a tesco-s grill csirkét, bár nincsenek illúzióim, biztosan van bennük jó néhány olyan anyag, ami nem éppen egészséges. Én ugyanígy vagyok a tesco-s 67 ft-os "kníai levessel", amit imádok, pedig tudom, hogy nagyrészt só az egész, meg száraz tészta. Sajnos sokszor az egészségtelen dolgok eléggé finomak, és kell hozzá némi önuralom, hogy ne vegyük meg őket. De ettől még nem kell leszólni azokat, akik szeretik a "mű" ételeket, mint ahogyan néhány válaszoló tette. Attól nem jobb vagy rosszabb valaki, hogy mennyire egészségesen táplálkozik.
2011. okt. 19. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Én a csirkét egyszerűen rádobom egy kiló sóra, és rakok rá egy kis rozmaringot. Egy-másfél óra alatt, súlytól függően olyan sokkal finomabb, mint akármelyik nyamvadt bolti grillcsirke, hogy csak na.
2011. okt. 19. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Hát ha megengeditek,én nem a füszerek,meg adalékanyagok miatt agódnék a tescos grillcsirke esetében,hanem azért mert olyan lejárt-romlott húsokból sütik mint a pics@..ezért kell rá annyi fűszer:) Mióta dolgoztam a tescoban semmit nem eszek ott,sőt friss kaját sem veszek egyáltalán semmilyen multinál,csak és kizárólag mirelitet,vagy konzervet ha kell..
2011. okt. 19. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 A kérdező kommentje:

Ja nyilván romlott húst árulnak,és azt sütik meg..de úgy h ne vedd észre az ízén,és persze senki se reklamáljon..az ellenőröket pedig lefizetik.

Még ilyen okosságokat szeretnék hallani.

2011. okt. 19. 20:39
 16/20 anonim ***** válasza:
61%

Nekem teljesen mindegy elhiszed e,én láttam nyers állapotban a csirkéket,maiket máshogy már nem lehetett eladni ,mert már szaga is volt na azok mentek szépen grillcsirkének.

Az ellenőrökről nem mondok inkább semmit,de nem állsz messze a valóságtól:)

utópisztikus gondolat,hogy a multik nem engedhetik meg maguknak,hogy rohadt csirkét adjanak el neked,talán jobb is ha ebben a hitben maradsz:D Szerintem azzal mindent elmondtam,hogy mi a dolgozók soha nem ettünk az ottnai büfében semmit,se csirkét,se hurkát,kolbászt stb..

Meg biztos azért adhatják el neked sokkal olcsóbban,mert olyan kurv@jó minőség.Nyilván a te érdekeid az elsődlegesek,az nem számti,hogy legyen hasznuk is és minél többet spóroljanak amellé,hogy kizsákmányolják a vásárlókat és a dolgozókat is...

Egyébként a hús azért lesz más állagú,mintha otthon sütöd,mert gondolom nincsen ipari grilleződ.De erre nem túl nehéz rájönni.

2011. okt. 20. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
Veszel egész csirkét a piacon, amin látod, hogy szép húsos bepácolod, a bőre alatt is befűszerezed. (grillcsirke fűszersó) És ha nem akarod hogy száraz legyen, létezik sütőzacskó nevű dolog, olyan mint egy nejlonzacskó, csak nem olvad szét. Abba beleteszed a pipit és szépen megsütöd. ISTENI!
2012. aug. 2. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja, persze nem árt, ha otthon villanysütő van, és esetleg grillfunkcióval, vagy légkeveréssel sütöd, vagy legalább felülről és alulról is melegítse.
2012. aug. 2. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/20 Tronpro válasza:
55%
Igaz nem tegnap(2005-2006ban még diákként)melóztam egy vidéki teszkó grillpultjában. Egyszerű boilercsirkéket sütöttünk Kotányi fűszersóval a kívül belül bőven bedörzsölve. Igaz hogy a csirke az durván változó volt, ha a szavideje lejáróban volt vagy lejárt azokat sütöttük. :) De a pizza sem különb, a szemétre való élelmiszer/alapanyag elhasználására van a grillpult. ;) Ki van adva minden grillesnek a maghőmérő, és a kaja legbelsejének 3 percig min 75 Celsius fokon tartása. Gondolom érthető miért olyan fontos ez. ;) De reménykedjünk azóta ez csak pozitív irányba változott.
2012. szept. 3. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 anonim válasza:
32%

minden a rengeteg fűszeren múlik. van tescos ismerősom, a lejárt szavatosságú baromfikat sütik meg elsősorban.

kár, hogy ez ízlik neked, ez a tápos csoda

2012. szept. 5. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!