Miért finomabb a tescos grillcsirke mint a házi?
Többször is ettem már házi csirkét/kakast,de mindegyiken alig volt hús..ami meg volt az olyan rágós volt mint a fene.
A tescoson pedig 2x annyi van,hófehér színű és "krémesebb" is ráadásul.
Ja nyilván romlott húst árulnak,és azt sütik meg..de úgy h ne vedd észre az ízén,és persze senki se reklamáljon..az ellenőröket pedig lefizetik.
Még ilyen okosságokat szeretnék hallani.
Nekem teljesen mindegy elhiszed e,én láttam nyers állapotban a csirkéket,maiket máshogy már nem lehetett eladni ,mert már szaga is volt na azok mentek szépen grillcsirkének.
Az ellenőrökről nem mondok inkább semmit,de nem állsz messze a valóságtól:)
utópisztikus gondolat,hogy a multik nem engedhetik meg maguknak,hogy rohadt csirkét adjanak el neked,talán jobb is ha ebben a hitben maradsz:D Szerintem azzal mindent elmondtam,hogy mi a dolgozók soha nem ettünk az ottnai büfében semmit,se csirkét,se hurkát,kolbászt stb..
Meg biztos azért adhatják el neked sokkal olcsóbban,mert olyan kurv@jó minőség.Nyilván a te érdekeid az elsődlegesek,az nem számti,hogy legyen hasznuk is és minél többet spóroljanak amellé,hogy kizsákmányolják a vásárlókat és a dolgozókat is...
Egyébként a hús azért lesz más állagú,mintha otthon sütöd,mert gondolom nincsen ipari grilleződ.De erre nem túl nehéz rájönni.
minden a rengeteg fűszeren múlik. van tescos ismerősom, a lejárt szavatosságú baromfikat sütik meg elsősorban.
kár, hogy ez ízlik neked, ez a tápos csoda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!