Szereted a nutellás kenyeret? =)
Figyelt kérdés
és ha igen mennyit tudsz belőle egyszerre megenni?? kor,nem :)2011. okt. 18. 22:16
11/16 anonim válasza:
Szeretem, de nem eszek, mert fogyózom. :(
Amúgy max 2 szeket
14/L
13/16 anonim válasza:
"Sosem értettem hogy a Nutella és a kenyér hogy jön össze. Tehát a válaszom nem."
Lekváros kenyeret sem ettél még életedben? Mert kb ilyen alapon "jön össze a Nutella és a kenyér".
15/16 anonim válasza:
én szerintem kicsit fura a sós kenyér meg az édes nutella :) Én palacsintába IMÁDOM!!!!!!!Abból biztos 5-6 meg tudok enni egyszerre :D
16/16 anonim válasza:
Imádom, de csak azt a kinder-eset vagy milyen(drágábbig).Olyan toast kenyérből vagy milyen az (jó vékony) abból 10 lemegy ha egyszer elkezdem enni xD Nem vagyok dagadt, sőőőt. 16/F
(szülinapomra nutellás tortát kaptam haveroktólxd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!