Papírt be lehet rakni a mikróba?
Figyelt kérdés
Mert a mekis sajtburgert azon melegíteném meg.2011. okt. 1. 18:10
2/12 anonim válasza:
igen, én is úgy melegítem a maradék rántotthúst, hogy papírtörlő van a tányéron.
3/12 anonim válasza:
igen, én is melegítettem már meg így hambit.
4/12 anonim válasza:
Mi a kéztörlőt is beszoktuk rakni, de tudod van a zacskós pattogatott kukorica :D ott papírral együtt kell berakni.
5/12 A kérdező kommentje:
Tényleg, igazad van utolsó :D
Köszi a válaszokat
2011. okt. 1. 18:35
6/12 anonim válasza:
minden berakhatsz, kivéve fémet, meg aranyozott dolgokat. meg ugye gondolom különböző kémiai vegyszereket nem szoktál berakni. azokat sem ajánlom.
de berakhatsz pl bármilyen fóliát, zacskót is akár :)
7/12 anonim válasza:
Mindent be lehet rakni, ami belefér, de van amit, nem szabad.
Van különbség a lehet és a szabad között. :)
Egyébként a papír mehet a mikróba, nem lesz gond. xd
8/12 anonim válasza:
hát igazad van előző. be lehet rakni egy kiselefántot is, de nincs értelme. :D
9/12 anonim válasza:
Azért műanyag fóliát nem jó berakni, egyrészt nem is mindegyik bírja a hőt, másrészt nem is egészséges mindegyik, bár olyan már nem nagyon van.
Papírral esetleg akkor kell vigyázni, ha nagyon zsíros, mert kigyulladhat tőle a papír.
10/12 anonim válasza:
Te jó Isten. Ennyi hülye választ.
Papírt nehogy berakj mert szikrázni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!