Melyik az a csoki ami nehezen olvad?
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 15:50
1/1 Sárkányfűárús válasza:
Ami meg van fagyva.:)
Viccet félretéve...szerintem mindegy miféle a csoki, a kakaóvaj kb testhőmérsékleten kezd el benne olvadni.Gondolom ebből adódóan,ha több benne a kakaóvaj, akkor kicsit könyebben olvad, ha kevesebb akkor nehezebben.Viszont ez nem lehet túl nagy eltérés...kábé +/- 5 celsius..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!