Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik az a csoki ami nehezen...

Melyik az a csoki ami nehezen olvad?

Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 15:50
 1/1 Sárkányfűárús ***** válasza:

Ami meg van fagyva.:)

Viccet félretéve...szerintem mindegy miféle a csoki, a kakaóvaj kb testhőmérsékleten kezd el benne olvadni.Gondolom ebből adódóan,ha több benne a kakaóvaj, akkor kicsit könyebben olvad, ha kevesebb akkor nehezebben.Viszont ez nem lehet túl nagy eltérés...kábé +/- 5 celsius..:D

2011. szept. 27. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!