Miért fehéredett ki a Boci csoki külseje?
Figyelt kérdés
Nem romlott..2012-ig jó.2011. okt. 18. 16:19
1/6 anonim válasza:
Amikor csokoládét hőmérséklet változás éri, a kakaóvaj szemcsék megolvadnak kissé a felületén, és amikor lehűl megint, akkor az a vaj visszadermed. Semmi baja nincs tőle, de néha az emberek megijednek, hogy "megromlott".
2/6 anonim válasza:
Semmi baja nyugodtan megehetek.
Amúgy valaki megmondaná nekem, hogy mi romlik meg a csokiba?
3/6 anonim válasza:
Igen, kicsapódik a kakaóvaj, de az az igazság, hogy ilyenkor már nem igazán friss az a csoki és az íze sem olyan jó, hiába van rajta az, hogy 2012-ig jó. Vettem én már bonbont is, ami kívül fehéres volt, nem ízlett, meg sem közelítette azt, amelyik szép csillogó barna színű.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! ment a zöld kéz:)
2011. okt. 18. 16:47
5/6 anonim válasza:
én is találkoztam már többször ilyennel, de általában csak rosszabb minőségű csokikban, a boci az meg annyira nem rossz
6/6 anonim válasza:
A töltött Bociknak mivel magasabb a zsírtartalmuk, jobban kifehérednek ha nem megfelelően tárolják. A boltok pedig sajnos az esetek többségében sz*rnak rá, hogy 25°C alatt kéne tárolni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!