Háztartás elindítása?
Igazából nem tudtam, hogy az Otthon, vagy az Étel-ital kategóriába írjam a kérdés, viszont csak a konyháról szeretnék érdeklődni, ezért ezt jobbnak találtam :)
1 éven belül szeretnék albérletbe költözni, és az lenne a kérdésem, hogy ahhoz, hogy egy háztartás el tudjak indítani, milyen konyhai eszközökre lesz szükségem? (Ha lehet, írjatok mellé körülbelüli árat is)
Nem csak a legalapabb eszközök érdekelnek, hanem főleg azok, amik számotokra elhagyhatatlan.
A válaszokat előre is köszönöm :)
21L
Az albérlet lehet hogy felszerelt lesz.
Menj végig egy két áruház háztartási osztályán és már meg is van a lista, az árak nagyon eltérőek. Nézz körül iylen műanyagos meg százforintos boltokban is!
Tányérok, poharak, bögrék, lábos,serpenyő, tepsi, fakanál, merőkanál,evőeszköz, vágódeszka,műanyag tálca,műanyag dobozok,tálak,krumplitörő,sajtreszelő,szűrő,szemetes
Tea-kávéfőző, mikró, kenyérpirító, hűtő,tűzhely
Köszönöm a válaszokat :)
Voltam már Ikeában nemrég, órákat ott töltöttem kb. :D csak aztán voltam egyik ismerősöméknél, akik most költöztek új lakásba, és olyan dolgokat láttam a konyhában, aminek a létezéséről sem tudtam eddig :D répaszeletelő, meg ilyen apróbb dolgok :))
Hú, de nehezet, illetve összetettet kérdeztél.
Neked is ajánlom F.Nagy Angéla könyvét, ott egy fejezet ezzel foglalkozik. ( Később is jó barátod lesz ez a könyv.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!