Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Háztartás elindítása?

Háztartás elindítása?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudtam, hogy az Otthon, vagy az Étel-ital kategóriába írjam a kérdés, viszont csak a konyháról szeretnék érdeklődni, ezért ezt jobbnak találtam :)

1 éven belül szeretnék albérletbe költözni, és az lenne a kérdésem, hogy ahhoz, hogy egy háztartás el tudjak indítani, milyen konyhai eszközökre lesz szükségem? (Ha lehet, írjatok mellé körülbelüli árat is)

Nem csak a legalapabb eszközök érdekelnek, hanem főleg azok, amik számotokra elhagyhatatlan.

A válaszokat előre is köszönöm :)

21L

2011. szept. 22. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
az IKEA-ban kapsz párezer forintért kezdőcsomagokat.Mindenből van benne pár darab amire szükséged lehet.
2011. szept. 22. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Az albérlet lehet hogy felszerelt lesz.

Menj végig egy két áruház háztartási osztályán és már meg is van a lista, az árak nagyon eltérőek. Nézz körül iylen műanyagos meg százforintos boltokban is!

Tányérok, poharak, bögrék, lábos,serpenyő, tepsi, fakanál, merőkanál,evőeszköz, vágódeszka,műanyag tálca,műanyag dobozok,tálak,krumplitörő,sajtreszelő,szűrő,szemetes

Tea-kávéfőző, mikró, kenyérpirító, hűtő,tűzhely

2011. szept. 22. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Egy nagyon jó kés és egy digitális mérleg a számomra elengedhetetlen dolgok.
2011. szept. 22. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg IKEA! Amúgy én is fél éve rendezkedtem be a párommal. Hát ugye tányérok, poharak, evőeszközök, fazekak, lábosok, sütő ha van, akkor tepsi, muffinforma elhagyhatatlan! :) az kb tescoban 800 ft ha akciós. mindent akciósan vegyél, nem lesz olyan drága (a kisebb dolgok). akkor tálcák, tálak, amik nagyobbak, merőkanál meg ilyenek, amivel pl szószt szedsz ki vagy húst stb. IKEA! minden van! :)) és olcsó!
2011. szept. 22. 19:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Voltam már Ikeában nemrég, órákat ott töltöttem kb. :D csak aztán voltam egyik ismerősöméknél, akik most költöztek új lakásba, és olyan dolgokat láttam a konyhában, aminek a létezéséről sem tudtam eddig :D répaszeletelő, meg ilyen apróbb dolgok :))

2011. szept. 22. 19:50
 6/7 doboszoli ***** válasza:
89%

Hú, de nehezet, illetve összetettet kérdeztél.

Neked is ajánlom F.Nagy Angéla könyvét, ott egy fejezet ezzel foglalkozik. ( Később is jó barátod lesz ez a könyv.)

2011. szept. 22. 19:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Na, ez hasznos, köszönöm :) igyekszem megszerezni
2011. szept. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!