Az USA-ba miért ilyen kövér rengeteg gyerek?
Tisztelet a kivételnek, nem akarok általánosítani csak érdekel.
Voltam már 1-szer 2-szer az USA-ba és rengeteg gyereken láttam hogy el van hízva. oké hogy Mo.-n is vannak sokan de ott majdnem minden 2. vagy 3. gyerek olyan.
Ezt már csak azért nem értem mert oké hogy pl Amerikai (USA) termék az a barna mogyoróvaj de pl azt sem értem hogy miért szeretik azt annyira.
Mi egyszer vettünk olyat a LIDL-be kíváncsiak voltunk milyen. (akkor volt az az amcsi nap a boltokba)És meg kell hogy mondjam, nekem egyáltalán nem ízlett.
Olyan volt mintha sima sózatlan mogyorót ettem volna szétmaszítva.
Így erre nem lehet azt ráfogni hogy a gyerekek mindent megesznek ami édes mert ez cseppet sem volt az.
Mit esznek a gyerekek vagy miért válnak ducivá, kövérré?
Mert őszintén szólva én nem tudom elképzelni hogy pl szalonnát eszik reggelire sokszor mert az zsíros és az hízlal is.
(oké h pl alig sportolnak de ettől még nem lesz valaki duci vagy kövér. Én se sportolok és inkább nagyon sovány vagyok)
19:22
Nagyon is jo, hogy erre felfigyelnek az emberek, mivel igy mar tudni fogjak azt, hogy miert kell elkerulni az amerikai elelmiszereket pl. mivel lathatjak azt, hogy mennyire artalmas a szervezetre.
Mo-on is azota vannak elhizott emberek, amiota ezek a gyors bufek megjelentek, es a sok tartositassal keszult elelmiszer pl.
Ez regebben nem volt ennyire feltuno, mivel kevesebben voltak.
ez tényleg nagyon jó kérdés volt. Mint ahogy az előttem válaszolók mondták, hogy ott sokan egészségtelenül élnek, folyton betérnek a gyorskajáldákba. Egy rokonom tavaly volt kint Amerikában és azt mondta, hogy az elhízás miatt sok ruhát el tudtak adni OLCSÓN, ami nem fért rájuk! Ezért nem csoda, hogy a rokonom boldogan vásárolt ott olyan ruhákat, amit minálunk nem lehet kapni. Vett egy nadrágot magának, a másikat meg a barátjának.
Amúgy érdekes, hogy ott nem vezették be a hamburgeradót és nem foglalkoznak a gyerekek egészségével.
Amúgy pár éve ettem mogyoróvajas Kitkatot. Az finom volt. Egy gimis tanárnőm mesélt a mogyoróvaj készítéséről és mondta, hogy ő is kóstolt ilyet és olyan boááá! Szal, neki se ízlett xD
Nem minden embernek egyforma az ízlése
Én egy élő példával tudok szolgálni:
Egy ismerősöm kiköltözött a családjával New Yorkba, nézem facebookon a képeit, ő is, a bátyja is egyre húsosabbak, zsírosabbak hájasabbak. Nyáron hazajöttek, beszélgettünk sokat és szóba került ez a téma. Azt mondta, hogy ott szinte mindenbe pl. a kenyérbe is raknak cukrot. És a legdurvább, hogy mondta, hogy 1 év alatt 8kilót hízott (165cm-s létére az sok) és amióta nyáron hazajött, két hónap alatt 2-3kiót fogyott. És nem mondom hogy keveset eszik, viszont ott kint egyszerűen mindenbe tesznek cukrot és egyéb ilyen káros dolgokat...
Kenyérbe is cukrot??
Ahm a Lidl-be márkás mogyoróvajat vettünk amit amcsiknál is árulnak, nem valami olcsó gagyit, és nem ízlett, nem volt édes hanem keserűs stb.
AZért durva hogy mindenbe cukrot raknak meg a menza után még suliba vannak és suli után go meki :S
Tényleg suli után sokan a McDonaldsba vagy BurgerKingbe járnak?:S
Nem kell Amerikáig menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!