Ugye a vizsgaidőszakra leakciózzák az energiaitalokat? Borzasztó, mert a legolcsóbb helyen is 450 a Monster ) :
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 18:49
21/25 anonim válasza:
Erdekes..en egyetemista vagyok, koffein allergias, de azert tulelem a vizsgaidoszakot. Van egy jo trukkom, alszom. Tanulok ev kozben is, igy a vizsga idoszak sem telik alvas nelkul. Probald ki, jo modszer. Ha nem tetszik vegyel no name italt, a hatas ugyanaz.
22/25 anonim válasza:
Az egyikőtöknek sem jut eszébe, hogy talán nem jókedvéből nem alszik az az egyetemista?
Mert mondjuk végig dolgozza a szorgalmi időszakot és a vizsgaidőszakot és örül, ha hétvégén pihen?
Rengeteg egyetemista melózik és emellett van, akinek nem jut olyan sok ideje az alvásra.
Nekem például alvászavarom van, képtelen vagyok elaludni éjszaka, nem tehetek róla. Szóval nem mindenki buta, vagy lusta.
23/25 anonim válasza:
Így néz ki egy túlélőcsomag vizsgaidőszakra: ginzengtabletta, koffeintabletta, multivitamintabletta (mert ugye, kinek van ideje egészségesen főzni), ha akciós a tesco gazdaságos, vagy bármilyen olcsó energiaital, abból egy karton, vagy amennyit elbírsz (100 forint környékiek, ugyanannyi bennük a koffein, a többi meg kit érdekel?), de csak végszükség esetén fogyasztandó. A legjobb: reggel kávé, napközben mate, vagy fekete tea. Én ezekre kattantam rá, és beváltak. Persze, azért húzósabb napokon ott az az üveg a táska mélyén... :P
24/25 anonim válasza:
Van a Tescoban Monster olyan 350-360Ft-ért. Elméletileg megemelték az árát az energia italoknak 5 ft-tal.
25/25 anonim válasza:
Majd hülyék lesznek... tudják, hogy akkor így is úgy is megveszed. Minek kedveznének a vásárlóknak, ha egyszer lehet jobb nekik...? XD
Am meg jah, vegyél teszkósat, abból 3-at is vehetsz ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!