Ugye a vizsgaidőszakra leakciózzák az energiaitalokat? Borzasztó, mert a legolcsóbb helyen is 450 a Monster ) :
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 18:49
11/25 anonim válasza:
Valószínű, inkább megemelik az árát.
12/25 anonim válasza:
13/25 anonim válasza:
legolcsóbb helyen 450? az szívás... nálunk 350ért dobálják.
14/25 anonim válasza:
Ahh ne is mondd, a monster a kedvencem :) Meg az adrenalin :)
Tudom nem kéne ezt innom, de nem bírok neki ellenállni :D
15/25 anonim válasza:
Milyen jó, hogy csak csapvizet iszok! Az olcsó és finom :)
16/25 anonim válasza:
és aki volt egyetemista az nem írja azt, hogy aludjunk buli helyett. vizsgaidőszakban a buli megszűnik,mint fogalom.
17/25 anonim válasza:
És az a legdurvább az egészben, hogy eladják 4-500 forintért, az előállítása meg nem kerül 20 forintba sem!
18/25 anonim válasza:
Az a legdurvább, hogy a sok buta vizsgázó alvás helyett ilyeneken él...
Pedig ha aludnának +2 órát, 40%-kal javulna az agyuk teljesítőképessége. Ez tény.
19/25 anonim válasza:
19:29-es vagyok! Az utolsóval teljesen egyetértek .
20/25 anonim válasza:
Én egyetemista vagyok, nem élek ilyesmivel és ösztöndíjat kapok. Igaz..én aludni szoktam vizsga előtt. Bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!