Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem különleges...

Mondanátok nekem különleges és finom szendvicseket?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 17:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez az én mindent bele szendvicsem...a sorrend számít :D

Rétegenként írom, alulról felfelé:

1. májkrémmel megkenni az alsó kenyeret

2. valamilyen csemege szalámi

3. mustár

4. savanyú uborka

5. főtt tojás

6. paprika

7. sajt

8. lilahagyma

9. újra szalámi esetleg virsli

10. margarinnal megkenni a felső kenyeret

+ hozzá eszek még külön paradicsomot (szendvicsbe nem szeretem belerakni, de akár ez is lehetne külön réteg)

hm...mondjuk semmi extra nincs benn, de nagyon szeretem :)

2011. szept. 14. 19:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom mennyire minősül szendvicsnek, de kis falatkában marha fincsi pirítóson a tatár bifsztek.

Persze suliba/melóba vinni nem jó ötlet, meg nagyon otthon csinálni se. :D És nem is vega. XD

Hát különlegeset nem tudok. :D Tojáskrém, sajtkrém, egyszerűek, de finomak.

Oviban kaptunk régen túrókrémes kenyeret, meg reszelt répásat.

Körözött? Bár ez mind inkább csak finom, mint különleges. :S

2011. szept. 14. 19:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

tonhalas szendvicskrém:

egy tálban összetörök egy konzerv tonhal törzset (reszelt tonhalból nem az igazi szerintem), hozzáadok apróra vágott lilahagymát,vajat,sót,borsot,aprított friss bazsalikomot,citromlevet majd összekeverem, kocka alakú tk kenyérre szoktam tenni, sajtot reszelek a tetejére és mehet be pár percre a forró sütőbe; az benne a jó, hogy a fűszeres vaj megolvad és a kenyér felső része puha lesz, az alja pedig robogós marad (mellé friss zöldségekkel a legjobb; én imádom ezzel indítani a napot egy szép napsütéses reggelen :DD )

2011. szept. 14. 22:33
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Milyen fincsi szendvicseket soroltatok fel! Hogy fogom ezeket mind megkóstolni?
2011. szept. 15. 13:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez miért a vegetarianizmus kategóriában van?
2011. szept. 15. 17:43
 16/19 A kérdező kommentje:
nem tudtam máshová rakni!
2011. szept. 17. 12:07
 17/19 anonim válasza:

Megosztom veletek a hosszú egyetemi évek alatt kikísérletezett toast receptemet. Sok mindent kipróbáltam, mindenféle szalámival, felvágottal stb.de ez vált be:

Hozzávalók:

1. darab toastsütő (fontos, hogy négyszög alakú szendvicset süssön, ne 3szöget)

4 darab zsömle (a friss, ropogós nem jó, ha csak ilyen van, tedd légmentesen zárt műanyag zacskóba és várj egy napot)

mustár

16 szelet pulyka vastagkolbász (66% pulyka 19% marhahús + egyebek) a legkisebb is számít jelmondatú üzletekben lehet kapni

füstölt mozarella sajt

Elkészítés: a zsömléket kettévágod, az alsó részre mustárt teszel (nem kell sajnálni), ráteszel 4 szelet pulyka vastagkolbászt (nőknek 3at), teszel rá mozarella sajtot (nem kell lereszelni, csak középre egy vastag csíkot ráhelyezel) majd ráteszed a zsömle tetejét. Előmelegített toastsütőben 900W-on 6,5 percig sütöd.

Fontos, hogy ne rontsd el ketchuppal és egyebekkel a végén és hogy párosával süsd a zsömléket.

Jó étvágyat!

2011. okt. 9. 17:00
 18/19 anonim ***** válasza:

monte kristó szendvics nagyon fini :D

+ egy vega szendvics amit imádok

2 szelet toast kenyeret megkenni majonézzel erre tenni paradicsomszeletet, uborka szeletet, paprika szeletet, ha van akkor salátát is és rá a kenyér másik oldala a kenyérnek. ezt lehet tudbózni még kecsappal, pici mustárral, sonkával így is isteni :D

2011. dec. 16. 16:31
 19/19 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2011. dec. 17. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!