S. O. S. A mák romlandó?
Gyerekkoromból van egy nagyon rossz élményem a mákkal kapcsolatban. Mamám vmi többnapos mákostésztával etetett meg, aminek már fura íze, szaga volt, de nem volt apelláta, meg kellett ennem. Utána anyám nem győzött takarítani egész éjjel.
Azért nem undorodtam meg a máktól, de sosem ettem másnaposan belőle.
Tavaly karácsonkor hozattam bolti spec csomagolt darált mákot (külföldön élek, itt nem árulnak mákot). Akkor betettem a fagyasztóba, h eláljon, de megfeletkeztem róla. Most van egy kis száraz kiflim, egy mai nappal lejáró, de még ép tejem és mézem, így szeretnék gubát csinálni. Fel tudom még használni azt a mákot a fagyasztóból?
ahogy írták, a fagyóban nem avasodhatott meg, bátran használd fel. de csak annyit belőle, amennyit egy alkalommal elfogyasztasz.
Készülhet a guba:))
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!