Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi sütit esztek meg...

Mennyi sütit esztek meg egyszerre vagy egész nap?

Figyelt kérdés

Pl ha kint van előttetek egy nagy tál süti hányat esztek meg? Vagy muffinból? Mert én megeszek vagy 6-ot 7-et is desszertnek pl muffinból...Sütikből néha több mint 10etXd

Pedig nekem nem szabadna a gyomrom miatt...

Ti mennyit szoktatok?

2011. szept. 12. 16:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
jóétvágyat:D
2011. szept. 12. 17:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Köszi már befaltam vagy 3-4 et megint :D Híztam is....
2011. szept. 12. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kedvencem van, akkor akár az egészet is meg tudom enni kevesebb, mint 1 nap alatt. Nem félek a gyomorrontástól, addig eszem, míg kívánom és jól esik.
2011. szept. 12. 18:14
 14/16 habibi ***** válasza:
100%
hát régen határtalanul ettem az édességeket, aztán meg is híztam. Leadtam, és most mértékkel eszek csak: csak vasárnap és akkor is csak 4 szeletet, de sokszor csak 2 szeletet eszek (még a kedvencemből is)
2011. szept. 12. 20:16
 15/16 anonim ***** válasza:

most hogy fogyózom nem bírom megenni egy db-ot se ettem már 1 éve hiába steretem nem tudnám lenyelni

sajna ez van bűntudat:(

2011. szept. 12. 22:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Rosszullétig tömöm magam sajnos:( mint aki most akar megfulladni:D

Palacsintát kb 10et(de jo vastagon megtöltve lekvár+turo+kakaoporral)

Piskótát egyszerre legalább a fél tepsi. Mondjuk multkor háromnegyed tepsivel ettem meg ,de az csak 5tojásos piskota volt. Ma meg megettem egy egész mákoskalácsot egyedül,amit nagyim sütött +2turos buktát. És lány vagyok:/

2018. jún. 8. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!