Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kóla tejjel kóstoltad már?

Kóla tejjel kóstoltad már?

Figyelt kérdés
Hogy ízlik, milyen arányba, egyéb tapasztalatok, mért nem elterjedt?
2011. szept. 2. 15:12
1 2 3 4 5
 41/43 kelemen1000 válasza:

Először is erre adnék egy választ:

"MEG AKARLAK ÖLNI :@@@@@@ TANULJ MEG ÍRNI TE MARHA!!!!!! :) gusztustalan, visszamaradott lény vagy, egyszerűen megfájdul a fejem, miközben próbálom az undorító patkány nyelven íródott szövegedet magyarra fordítani..."

Mondatkezdő betű nagy..

Minek kell másokat kritizálni???

Én is elrontthatok egy szót... (És igen, direkt rontottam el)

Mennyél oda ahova gondolom.... Ilyennek élete nincs.... Simúúúúljon ki az EKG-d...

Lehet kiskorodba elhagyott a plüshmacid és azért vagy ilyen.....

Most pedig az eredeti kérdésre egy normális választ.

Megkóstoltam... 2 dl kólába öntöttem egy fél dl tejet. És mit monhatni... kicsit szénsavas volt és furcsa ízű.....

És utánna 2 napot ültem a WC-n de megérte xDDDD

2013. szept. 7. 11:20
 42/43 anonim ***** válasza:
magyar szakosként tisztában vagyok azzal, hogy nagybetűt kell használni a mondat elején :) köszönöm feltételezésed. ellenben egy egész szöveget hányadék stílusban megírni össze sem hasonlítható azzal, amit te emeltél ki :D te paraszt :D jót nevettem ;) (nem egy szót hibázott el, azt lehet, emberek vagyunk, hibázunk..)
2013. szept. 13. 14:31
 43/43 anonim ***** válasza:
mellesleg, mi az a plüsh? hol élsz te.. :DD pfff
2013. szept. 13. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!