Milyen hülye kajanevek vannak még?
Figyelt kérdés
Pl ilyenek hogy: pörköltszaftos meggybefőtt, vaníliás frankfurti leves, kolbászos túrótorta.....várom az ötleteket!!!!2011. aug. 30. 12:57
1/14 rémuralom válasza:
Mikor a konyhában kotnyeleskedem, kérdezgetem, hogy mit eszünk, anyukám rendszerint "eddmeglevest", "faldbefőzeléket" és "kirántott asztalfiókot" szokott mondani.
3/14 anonim válasza:
kakashere pörkölt, tehéntőgye rántva ;)
4/14 A kérdező kommentje:
köszi-köszi, jöhet még!!!!! olyat is írhattok, ami a valóságban nem létezik!!!! :)
2011. aug. 30. 13:20
5/14 anonim válasza:
mentolos lángos
lekváros kocsonya
töpörtyűs madártej
6/14 anonim válasza:
Szalonnás csoki - ilyen komolyan van. mikor meghallottam, azt hittem, kiesek a padból röhögtemben. Olyasmi, mint a csilis.
7/14 anonim válasza:
fahéjas-paprikás gyászbogárlárvával töltött keselyűbegy aludttejes mártásban
8/14 anonim válasza:
bárányfelhő-becsinált, mákos gulyás
9/14 A kérdező kommentje:
nagyon jók, csak így tovább!!!!! :) :)
2011. aug. 30. 20:47
10/14 anonim válasza:
Mentolos halászlé(egész ehető),Majonézes-hagymás szaloncukor,saláta(igazi gané :D),Kivipaprikás(érdekes),Camparimártás(soha de soha többé),Túró Rudis pizza füstölt szardiniával(erre már szavakat sem tudok :D)
Ezeket mind elkészítettük ,persze brahiból,maradékokból!
"Életveszély"!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!