Milyen ételek serkentik az agyműködést?
Figyelt kérdés
Sorolnátok nekem olyan ételeket, amelyek könnyen beszerezhető alapanyagokból készülnek, nem hízlalnak (vagy elegendő belőlük kevés mennyiség, ha hízlalnak) és serkentik az agyműködést? Iskola mellé, vagy délután a házi feladatok megoldására jól jönne néhány ilyenfajta turbó. Kedélyfokozó ételek (nem drogok) is érdekelnének, amik esetleg az efféle kedvet felerősítik. Ne értsetek félre, van motivációm a tanulásra, sőt, szeretek tanulni, csak nehéz megtalálnom azt a pontot, hogy leüljek (ha leültem, akkor pedig nem lehet felállítani a könyvtől), és általában mire ez megvan, elfáradok és mindig azt mondom, hogy "na holnap ezt meg ezt fogom", de persze holnap is a 'mai' tendencia a nyerő, tehát 5 óra alatt leülök, tanulok fél órát és másnapra halasztom... :D2011. aug. 24. 22:53
1/4 anonim válasza:
dió, mézes dió. kis darált diót összekeversz 1 kanál mézzel. Nagon jól frissíti a gondolkodást.
Jó még a zabpehely- kis tejbe v. yoghurtba kev: nagy ásványi anyag tart. jó vashiány ellen is!
2/4 anonim válasza:
Ha jól tudom a szőlőcukor nagyon jó erre a célra.
3/4 doboszoli válasza:
A közismert rendőrvicc szerint az almamagD)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 25. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!