Mi a véleményetek a konjac glukomannan tésztáról?
A konjac nevű gyökér gumójából csinálják, van mindenféle változatban, és ami abszolút dúrva, hogy az egész 0 kalória, 0 szénhidrát! Tehát gyakorlatilag akár úgy is ehetsz spagettit, hogy közben nem fogyasztasz szénhidrátot, csak mondjuk csinálsz hozzá mártást, húst, stb... Itt lehet rendelni, elvileg Magyarországra is szállítanak én még nem szántam rá magam, hogy rendeljek. [link]
Persze nem fogyózom, meg semmi ilyesmiről nincs szó, de csak képzeljétek el, micsoda megváltás lehet egy fogyókúrázónak, vagy - talán még inkább egy- cukorbetegnek, hogy nyugodtan ehet tésztát...bár csak 24-esével lehet megrendelni, egyesével nézve egyáltalán nem is kerül sokba. Valaki már próbálta?
Hogy egy nagy rakás... Bocs, enm tudok ennél jobb jelzőt.
Vettem, de kíváncsiságból, ugyanis nem tudtam mi az, egy japán üzletben, Angliában. A tésztáknál volt, gondoltam, oké, tészta ez is. Ez egy ízetlen, szagtalan (bocs, amikor kibontottam a csomagolásból, tornacipő szaga volt!) gumi-izé! És sz..!
Őszintén szólva, ha én tésztát akarok enni, akkor nekem igenis legyen valamennyi szénhidrát tartalma, vagy ha az nem, legalább íze, és ne legyen ilyen gumiállaga! Tényleg olyan volt, mintha cipőtalpat ennék, pedig rendesen, recept szerint készítettem el, de soha, soha többé ilyet nem fogok enni sem venni.
Persze fogyózóknak biztos jó, vagy nem tudom. Nekem nem jött be, ha mondjuk én fogyni akarnék, akkor nem mindenféle vackot ennék, hanem csökkenteném az eddigi kajamennyiséget és inzenzívebben sportolnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!