Ki számít kis étkűnek, és ki nagy étkűnek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 16:43
1/6 anonim válasza:
hát nem tudom h érted, de aki keveset nem is sokszor az sztem kis étkű a nagy étkű meg napi 6+ étkezés és normális mennyiség, mint pl a testépítők, ők nagyétkűek
2/6 anonim válasza:
úgy normális h mondjuk ugy legtöbb embernek az ebéd a fő étkezés vagy reggeli mikor "sokat" esznek, testépítők meg minden étkezésre annyit esznek kb
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Igazából nem tudom eldönteni,hogy mire értik,milyen mennyiségre,amikor itt ezen az oldalon írják sokan,hogy ők kis étkűek.Nem tudom mi az a mennyiség.
2011. aug. 21. 17:00
4/6 anonim válasza:
Ez igencsak relativ fogalom. Amit MO-on kevés ebédnek minösitenek, az Nyugaton több embernek elég ebédre.
Amiket itt olvasok néha mennyiségeket, az elképesztöen sok, ezek alapján nem csoda, hogy olyan sok elhizott ember van MO-on.
5/6 anonim válasza:
Lajcsi bátyám pl. nagyétkű.
Hogy mennyit egyik? Sokat... Roppant sokat!
:)
6/6 anonim válasza:
a csodás nyugaton meg csak zörgő csontú emberek élnek, ugye??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!