Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melegszendvics? Te hogy szereted?

Melegszendvics? Te hogy szereted?

Figyelt kérdés
melegszendvicsrecepteket kérnék....
2011. aug. 20. 13:53
 1/7 anonim válasza:
34%
Rakd rá a cuccot és rakd be a mikróba.
2011. aug. 20. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kétféle melegszendvicset szeretek.

Egyik változat olyan, hogy megkenem a kenyeret margarinnal, erre jön melegszendvicskrém (a pizzásat és a hamburgereset szeretem legjobban), a tetejére reszelt sajt. Beteszem a sütőbe, hogy szépen megpiruljon rajta a sajt.

A másik változatnál is megkenem margarinnal a kenyeret, teszek rá sonkát vagy paprikás szalámit, vékonyra vágott fokhagymát vagy vöröshagymát vagy pár szelet almát, végül sajtot. Ráteszek egy másik szelet kenyeret és melegszendvicssütőben sütöm meg, mert ugye dupla szelet és jobb, ha mindkét oldala megpirul. De biztos jó lenne simán sütőben is. (Ez mondjuk inkább franciapirítós, de szerintem úgy sem lenne rossz, ha egy szelet kenyérrel csinálnám, nem így duplán).

21/L

2011. aug. 20. 14:24
 3/7 anonim válasza:
100%

A) Hagyományos sütőben, tepsiben:

Normál szelet kenyérre -> margarin -> pizzás szenyakrém (kihagyható) -> paprikás szalámi vagy sonka -> alma vagy hagyma -> reszelt trappista vagy edami sajt

B) Szenyasütőben:

2 szelet kockakenyár közé -> margarin -> fokhagymakrém -> sonka -> szelet trappista vagy edami sajt

2011. aug. 20. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szendvicssütőben:

-két szelet toast kenyér közé margarin, valamilyen vékonyra szelt sonka (vagy a Hercsi tekercscsel isteni), sajt, ketchup

Sütőben:

kenyér, pizzakrém (bolti), sonka/szalámi, sajt, ketchup, majonéz

(én csak így egyszerűen)

2011. aug. 20. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Sütőben szoktam készíteni. Toastkenyérre margarin (mindkét oldalra), előtte kicsit megpirítom kenyérpirítóval, mert nekem a sütőben nem nagyon pirul meg.

Feltét lehet:

melegszendvicskrém (hamburgeres),

van ilyen lazacpástétom, SPAR-ban lehet venni... isteni!,

esetleg májkrém, arra viszont még ketchupot is teszek, mert önmagában száraz.

Eztán teszem rá a reszelt sajtot, sütőben megsütöm.

2011. aug. 21. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem ez az egyik kedvencem: kenyér, margarin, ketchup, oregánó, hagyma, sonka vagy párizsi, sajt, kockára vágott kevés hagyma. (így sorban)
2011. aug. 23. 11:36
 7/7 anonim válasza:

Kukoricás kenyér,közepesen vastagon szelve..

Grillsütőben elkészítve:

160 fokra előmelegítem. Utána csak a felső sütést választom,a lényeg,hogy minden rárakott hozzávalót külön megsütök,megpirítok.

A kenyeret megvajazom. Beteszem a sütőbe,amig a vaj rá nem olvad. Ettől puha marad a kenyér. (Nem szeretem egyben berakni a szenyót,mert középen nyers marad minden.)

A megolvasztott vajra kenem rá a szendvicskrémet,ami főleg mexikói,(Globus).

Mehet rá az apróra vágott hagyma is.

Mikor ez megpirult,összetört halat,vagy szalámit dobok rá.

Ezt is beteszem.

Legvégén a sajt,félkemény trappista. Mikor picit megbarnult,kiveszem,ketchup,vagy majonéz a tetejére.

Minden alkotóelem átsütve,mi így szeretjük.. :)

2012. febr. 10. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!