Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vasárnap grillezés lesz a...

Vasárnap grillezés lesz a kertben, mit készítsek még a sütnivalókon kívül?

Figyelt kérdés

7 felnőtt és 6 gyerek lesz,köztük egy szoptatós kismama aki nem mindegy ugye mit eszik.

Lesz grillezni való hús,azzal nincs is probléma,üdítők,gyümölcslevek.De esetleg köretet mit készítsek?Most nem rizsre és főtt vagy sültburgonyára gondolok,hanem ami egyszerűbb,de illik a grillhúsokhoz!


2011. aug. 18. 21:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. aug. 18. 22:18
 12/22 anonim ***** válasza:

jó kis ecetes lilahagymás krumplisaláta is illik a grillezett húsok mellé.

a majonézes kukoricát pl a gyerekek is imádják.

a kismama vendég pedig úgyis tudja, hogy mi az amit nem bír a baba pl puffasztó zöldségeket.de ha van választék, akkor ezeket ki tudja kerülni.

nagyon finom a nyers paradicsomsaláta egy pici cukorral, ecettel és olajjal leöntve, rá frissen vágott bazsalikomlevél.(cserepest lehet kapni )

legyen szép a hétvégétek :))

2011. aug. 19. 06:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm minden válaszadónak!Én is kívánok mindenkinek kellemes,szép hétvégét! :)
2011. aug. 19. 09:30
 14/22 A kérdező kommentje:
Ha esetleg rápillant valaki még a kérdésemre! A pulykamell szeleteket mivel pácoljam?Kerestem neten,de nem találtam róla semmit,csak csirke grillpácok vannak..vagy ezt is lehet azzal?
2011. aug. 19. 13:54
 15/22 anonim ***** válasza:

Nyugodtan teheted a csirkepácba.

Ha csak fokhagyma és olajpácba teszed az is jó.

Teheted még mustár és olajpácba.

2011. aug. 19. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/22 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csirkepáccal is pácolhatod, de csinálhatsz te magad különböző izű pácokat. Kevés olajban elkeversz mustárt, lereszelt fokhagymát, sót. Bármilyen más fűszert tehetsz bele, amit te szeretsz (pirospaprika, bors, petrezselyem, stb.). Legjobb ha még előző este bekened a húst, és éjszakára a hűtőbe rakod lefóliázva.
2011. aug. 19. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/22 anonim ***** válasza:

még egy tanács, a pácolni való húsokat ne sózd be, mert megkeményednek sütéskor.

a kecsap-méz-mustár-fokhagymapép-bors-olaj pác is nagyon finom, és omlóssá teszi a száraz húst.

üdv.

2011. aug. 19. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! De jó,hogy szóltál,nem tudtam hogy nem szabad sózni a húsokat!

Mikor pácoljam le őket,pl.holnap este,mert vasárnap délután kettő fele kezdünk sütni vagy vasárnap reggel.Már megnézem neten,mielőtt kérdezek,de ki így,ki úgy!

2011. aug. 19. 16:30
 19/22 A kérdező kommentje:
Elnézést,most olvastam az utolsó előtti válaszadót,akkor már nem érvényes a kérdésem mikor kezdjem pácolni!
2011. aug. 19. 16:31
 20/22 anonim ***** válasza:

így van előző este elég bepácolni.

sok sikert és ne izgulj, minden rendben lesz.

üdv.

2011. aug. 19. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!