Egy átlagos csirkefaron szerintetek mennyi hús van?
Basszus, csontos csirkemell, arról leszeded a húst, és lesz belőle csirkefarhát.
Tőlem aztán csirkeszakértő is lehetsz egy farmon.
Azigen...
A csirkemell igen messze áll a farháttól mindenféle szempontból...
pedig a csirke és részei legalább 3 év biológia tananyagában benne van
kb 3. osztály, 8. osztály és 12 osztály
Tényleg nem kéne kitartani ilyen makacsul az ostobaság mellett. Ha rosszul tudod, nem bűn, de ha nem hiszel a hozzáértőbbeknek, az már más kategória.
A far-hát felül, és hátul leledzik, míg a mell alul, és elöl. Benne a mellcsonttal. Azért van némi különbség.
Még addig sem kell elmenni, hogy melyik hol van. Megveszed a farhátat, és rajta van a bőr. Hogy gondoltad, a bőr alól szedik le a húst? Tehát már itt megbukik amit mondasz.
Mert azért gondolom azt te sem hiszed, hogy a farhát úgy néz ki, hogy csont, rajta hús, azon bőr, azon még egy réteg hús. Amit leszednek a henteseid.
Már megint nem tudod, hogy mit írtál le!
Előtted van ez a folyamat? Hány kg combod lett?
Ha a kérdés nekem szólt,nekem semennyi combom se lett. Ha jól emlékszem,a tv-ben hallottam fél füllel.
Azért kösz mindenkinek a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!