Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miből készítik a Mc Donalds-es...

Miből készítik a Mc Donalds-es húst? Tényleg marhából vagy valami másból?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várok!
2009. ápr. 14. 16:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%
Gilisztából? :)))
2009. ápr. 14. 16:41
 2/19 anonim ***** válasza:
40%

Ugye 9 évesek vagytok? (legalábbis remélem)

Vagy nagyon unatkoztok? Szép az idő, menjetek ki a friss levegőre mozogni, sétálni, vagy tanuljatok holnapra.

2009. ápr. 14. 16:43
 3/19 anonim ***** válasza:
44%
Az ilyen hülye kérdésekkel kerülnek egyesek a toplista élmezőnyébe!
2009. ápr. 14. 16:45
 4/19 A kérdező kommentje:
Anyátok! Nem lehet válaszolni normálisan?
2009. ápr. 14. 16:51
 5/19 anonim ***** válasza:
56%
Pont előtted rakták fel ezt a kérdést... szórakozol mi?
2009. ápr. 14. 16:56
 6/19 anonim ***** válasza:
59%
2 perccel ezelőtt tettek fel hasonló kérdést! Ha meg annyira érdekel menj be a mekihez és kérdezd meg!
2009. ápr. 14. 16:57
 7/19 anonim ***** válasza:
57%

Igaza van a kérdezőnek! Nem lehetne válaszolni Neki normálisan? Azért van ez az oldal, h +kérdezzük azt, ami érdekel minket és erre válaszoljanak, de normálisan nem úgy, mint ahogy erre a kérdésre válaszoltatok! Inkább ne is írnátok semmit, ha hülyeségnek tartjátok a kérdést! Én csak azt tudom leírni, mint amit az előtted lévő kérdezőnek is írtam, aki a "gilisztás húsról érdeklődött". Ott lepontozott engem mindenki, gondolom itt is le fognak, de én válaszolok Neked akkor is normálisan, ha lepontoznak, nem érdekelnek a lepontozók. Biztos, h készülnek a mekiben rendes marhahúsból is, de gilisztákból is. Nekem a tesóm gilisztatelepen dolgozik és ő szokott mesélni a munkájáról. Azokat a gilisztákat összepréselik, megsütik és azt rakják a hamburgerekbe, de nem csak a mekis hamburgerbe. Van több giliszta telep is az országban, ezt a kormány pénzeli, de titokban akarják tartani, de csak kiszivárog. Nem igazán lehet látni ezeket a telepeket, mert a föld alatt vannak, mint ahogy általában a giliszták szoktak. Nem muszáj ezt elhinni, nem haragszom, ha nem hisztek nekem, lehet én sem hinném el, ha nem a saját testvérem dolgozna 1 ilyen telepen és nem tőle hallanám, h hamburger húsokat csinálnak belőlük. Amúgy annyira összepréselik a gilisztákat 1 gép segítségével, h nem is látszik, h gilisztából van a hús. Remélem tudtam segíteni. Szia

24/L

2009. ápr. 14. 17:30
 8/19 anonim ***** válasza:
29%

Felhívom a kérdező szíves figyelmét, hogy a szabályzat tiltja az anyázást, még akkor is, ha hülye válaszokat kap.

Az ilyenért simán kizárhatják az IP címedet!

2009. ápr. 14. 18:00
 9/19 anonim válasza:
42%

Jobb ha nem tudod, miből készül. Javaslom legyél vega:)

Egyébként nagyon finom a mekis hús, faszául el tudják nyomni az ízét a sz...nak. Szó szerint.

Csak két tény az ipari élelmezés világából:

-a parizer NYOMOKBAN tartalmaz színhúst

-az eperaroma (minden, ami eperízű kaja!) FŰRÉSZPORBÓL készül

na szóval ha ideális fogyasztó akarsz lenni, ne kérdezz, csak zabálj:)

2009. ápr. 14. 18:18
 10/19 anonim ***** válasza:
24%
az én nagybátyám Nevadában dolgozik. sivatagkutató volt de rájött, hogy Nevadában titkos kísérleteket folytatnak. Biztos emlékeztek rá, hogy ott zuhant le az UFO. namármost a nagybátyám bekerült ebbe a központba (először, mikor megtudták h rájött a titokra, likvidálni akarták, de szerencsére jó kapcsolatai vannak), és azóta ő is az UFOval foglalkozik. Namármost egyetlen bökkenő van, a járgányban furcsa zöld anyagot találtak, ami radioaktív. mivel a kutatás szigorúan titkos, nem is vihetik csak úgy el radioaktív hulladék gyűjtő helyre, szóval el tudod képzelni, hova teszik. igen, igen. Így van ez, és nem máshogy. Megsúgom, hogy Csernobil sem csak úgy véletlen robbant fel, a kis ződ anyagnak meg a hamburgerpogácsának is szerepe volt.
2009. ápr. 14. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!