Hogy eszitek a túrót?
én úgy készítem el h ütök bele egy tojás sárgát aztán porcukor v kristály cuki és vaníliás cuki meg egy pici citromlé és rumban áztatott mazsola...
(a tojást ki lehet hagyni mert sokan undorodnak tőle... én se mindig rakok hozzá)
Összekeverem tejföllel/kefirrel (a kefir alacsonyabb zsírtartalmú), teszek bele felaprított hagymát, fokhagymát, felaprított paprikát, megsózóm, és pirospaprikát szórok a tetejére. Paradicsomot szoktam enni hozzá.
Ha édesen akarod enni, akkor egy banánt törj össze villával, és dolgozd össze a túróval.
jah és a citrom héjából is reszelek hozzá
(20.55 vtam)
Ha édesen akarom (vaníliás)cukorral és tejföllel keverem.
Ha sósan, akkor körözöttnek: só, bors, törtpaprika, apróra vágott vöröshagyma és bele az egész egy zöldpaprikába. Ehhez finom szeletelt gépsonka v. hasonló.
Túró, só, bors, kömény, paradicsom, kigyó ubi magában is fini de kenyére is kenheted.
Túró, sajtkrém só bors elkevrve és valamilyen zöldségbe töltve rá sajt olajozott tepsin 20-30p. sütöd
csak simán magában vagy
vaniliaraoma
fahéj
különböző gyümölcsök
reszelt alma+fahéj
mák+méz
piritott dió+méz
méz
lekvár
kókuszreszelék+méz
kefír/joghurt kikeverés
reszelt citromhéj+méz
reszelt citromhéj+fahéj
asaztl gyümölcs
mazsola
sós:
reseztl sárgarépa
ubroka, paradicsom, paprika
paprikába/gombába/paradicsomba/tökbe/padlizsánba töltve
petrezselyem
kapor
sonkába tekerve
főtt/lágy tojással kikeverve
kefír+túró+petrezselyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!