Amikor írjátok az étrendetekben a túrót, azt hogy eszitek? Csak úgy magában vagy esetleg vmi krémnek megcsinálva (nem édesre gondolok)?
túró + natúr joghurt + édesítő + zselatin kis vízben forralva + 1-2 gyümölcs, ez olyan, mint egy gyümis puding
túró + kicsi natúr joghurt + zöldfűszerek (majoranna, oregano, bazsalikom, só, bors, pirospaprika) + pufirizs + paprika, ez ilyen körözöttszerű
túró + sovány tejföl + darált pulyka/csirkehús + kis tk. liszt v zabpehely + tetejére mozzarella és paradicsomkarikák (néha sonka), ez kicsit pizzaszerű
túró + fahéj + cukormentes kókuszreszelék + édesítő + fagyasztott gyümölcsöt pici vízben forralsz (gyümiszósz lesz belőle), ez azokra a túrós-lekváros joghurtokra hasonlít
Köszi a válaszokat!
Hú, 2., te nagyon kreatív vagy! Így azért nem hangzik rosszul!
Első: meg tudod enni magában a túrót?! Minden elismerésem a tiéd!
3: a tied is tetszik, bár én palacsintában szeretem a legjobban - csak az most tilos... :-(
1. vagyok
És nem hogy meg tudom enni, hanem kifejezetten így szeretem :)
( De tényleg!)
Én is imádom a túrót, csak úgy natúran. Kis sót szoktam bele tenni, de szinte meg se érezni.
kérdező, vegyél Pilos márkájú zsírszegény túrót, ez isteni finom! :)
Rakok hozzá mézet és összekeverem.
Diéta alatt folyékony édesítővel keverem össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!