Kollégiumban milyen kajákat lehet csinálni, ha csak egy asztal meg mikró van?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 16:24
11/21 anonim válasza:
Szerintem is a legjobb otthonról vinni és melegíteni. Konyha nincsen? (Igaz, az csak egyetemi/főiskolai) koleszokban szokott lenni szintenként.
12/21 A kérdező kommentje:
van konyha, de csak mikró és egy asztal van benne.
2011. aug. 9. 16:04
13/21 anonim válasza:
a mi konyhánkban van reszó és szendvicssütő is. (bocsi h leírom) de a bögreleves valóban jó ötlet. meg max a virslit nem főzöd, hanem mikrózod. de ha viszel otthonról felvágottat vajat meg ilyeneket és ott veszel friss zsemlét akkor tudsz csinálni szendvicset. de ajánlom én is, h nézz körül a kajárdák terén. a mi környékünkön van gyroszos, spar, pizzéria pékség. csak van vmi nálatok is.:D
15/21 anonim válasza:
Hát nem tudom, de nem hinném hogy amit mikróban csinálsz az jobb lenne, mint a szar kaja, amit ott adnak :)
16/21 anonim válasza:
Nekem a bacon szalonnába tekert krumpli a kedvenc mikrós kajám.
Ha hazaérek suliból és nincs otthon más kaja, akkor csak annyi, hogy a nagyobb darabokra vágott krumplit betekerem bacon szalonnával és szórok rá egy pici ételízesítőt. Beteszem 10 percre grillre a mikróba és utána tejföllel megeszem. Egyszerű, de nagyszerű! :D
Ha gondolod, van két mikrós szakácskönyvem és bescannelhetek egy pár oldalt belőle. Dobj egy e-mailt és küldök majd, ha érdekel. :D
L/14
17/21 anonim válasza:
Mikróban főtt asztalt, vagy asztalba tekert mikrót.:)
18/21 A kérdező kommentje:
köszi
2011. aug. 11. 15:28
19/21 Yakuza99 válasza:
ha csak 1 asztal meg 1 mikró van akkor lehet pl. kirántott asztalfiókot de a grillezett asztalláb is megteszi, de csak ínyenceknek ajánlom !!!
20/21 A kérdező kommentje:
-.- Tudok venni néhány alapanyagot,mert van egy élelmiszerbolt a közelben.
2011. aug. 11. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!