Kollégiumban milyen kajákat lehet csinálni, ha csak egy asztal meg mikró van?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 16:24
1/21 anonim válasza:
tükörtojás meg bögrés mikrós süti
3/21 anonim válasza:
Egy villanyrezsó nem ártana. Akkor paprikás krumplit, meg tojásos krumplit, meg néhány leves hamar össze lehetne dobni.
5/21 anonim válasza:
Előző vagyok. Hogy ON is legyek, jópár éve adtak ki egy szakácskönyvet, ami direkt mikrós kaják receptjét írja. (Ízek mikrohullámon)
6/21 A kérdező kommentje:
Ez egy középiskolai kollégium, nem vihetek be egy rezsót. És a tükörtojást sem értem.Mikróban lehet? Hány óráig kéne mikrózni?Csak azért kellene, mert elég szar kaját adnak.
2011. aug. 8. 16:43
7/21 anonim válasza:
Vasárnap főzz meg otthon olyan kaját ami el is áll. Nekünk van hűtő minden szobában, de ha nincs hűtő, akkor akár egy áramról működő hűtőtáskát is bevihetsz.
8/21 A kérdező kommentje:
Hűtő úgy tudom a folyosón van, de lehet, hogy a szobában is. Azért nem biztos ,mert az egyik kollégista képén olyan, mintha hűtő lenne,de azt nem tudom, hova fért be. Régebben jártam már a szobában.31-én kiderül
2011. aug. 8. 17:11
9/21 anonim válasza:
Tükörtojás pár perc alatt kész van. De tényleg az a legjobb, ha hétvégén otthonról csomagolsz! De lehet már kapni rengetegféle fagyasztott és konzerv kaját, csak felmelegíted és kész.És nézz körül hátha a közelben van valami olcsóbb kifőzde.
10/21 anonim válasza:
a 100 ft-os boltban lehet kapni fedeles tükörtojássütőt mikróhoz.
vizet is forralhatsz 1-2 perc alatt, abba pedig a virsli is átmelegszik rendesen.
félkész, mikrózható kajákat is lehet kapni, de nem olcsóak.
legolcsóbb a hazai, de ha fagyasztókapac nincs, akkor csak 1-2 napra való kaját vihetsz.
esetleg egy melegszendvicssütő még elférne a szobában.
rezsót biztosan nem szabad használni tűzvédelmi okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!