Mit ettél ma?
Figyelt kérdés
Mondd csak,én miket egyek????2011. aug. 7. 21:55
11/42 anonim válasza:
nálunk húsleves volt csak én szeretem így nem ettem:)
amúgy ma:
2db körte, 1 marék szeder
3db tk pászka, orda sajt, 2sz csirkemellsonka
6-7db paradicsom, ubroka, 2db paprika
2sz csirkemell sütve
1 pohár joghurt
2gombóc fagyi
12/42 A kérdező kommentje:
22:36 De a kérdésemre nem válaszoltál,nem kell szúrkodni,nem tehetek róla ha én csak tojásrántottát ettem ma egész nap.
2011. aug. 7. 22:49
13/42 anonim válasza:
Akkor válaszolva a nagyon okos kérdésedra,egyél egy kanál kaviárt,langusztát,rendelj pizzát,meg lökj be egy csokitortát. Szerintem. Ha meg egyik sincs otthon,állj az üres hűtő elé és egyél szafaládét.Puszi!
14/42 A kérdező kommentje:
22:52 Sajnos egyik sincs itthon,még szafaládé sincs,és ne akard megtudni milyen éhezni. Neked is puszi.
2011. aug. 7. 22:54
15/42 anonim válasza:
Nem értelek. Miért húzod akkor az agyad ilyen kérdésekkel??? Ennél már csk az furább,ha torták képét nézegeted. Valljuk be,elég fura vagy.
16/42 A kérdező kommentje:
Miért lennék fura? Nem vagyok fura,csak szegény.
2011. aug. 7. 23:03
17/42 anonim válasza:
Olvasd el a kérdésedet megint,aztán gondolkodj....Miért nem azt írtad,hogy nincs itthon semmi,csak tojás,mit egyek? Vagy semmi sincs itthon,mit egyek? Először villogsz,aztán meg úgy hangoztatod a szegénységedet,mint valami koronát,amivel amúgy semmi gond nincs én sem vagyok gazdag. De nem ÉRTELEK.
18/42 A kérdező kommentje:
Régen nem ettem már jó ételeket és jól esett volna ha írtok mert éhes vagyok.
2011. aug. 7. 23:18
19/42 anonim válasza:
Szálljál már le a kérdezőről te .....
ha zavar a topik, írj más kérdéshez.
20/42 anonim válasza:
de olan topik nincs,hogy önsanyargatók oldala.Te sem írtál neki semmi okosat,csak leteremtettél engem. Nevelni menj máshová
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!