Más is lopkod a hűtőből?
Hát ha éhes vagy, egyél. Mondjuk az engem is zavarna, ha betenném a maradékot a hűtőbe, és valaki állandóan rájárna, miközben én abban a hitben vagyok, hogy marad még másnap ebédre is.
A másik az, hogy ugye az első mondatom az volt, ha éhes vagy, egyél. De nekem úgy tűnik, nem is vagy éhes, csak úgy eszel belőle, mert ott van. Na ez viszont marhára egészségtelen.
Az ilyeneket zugevőknek hívják.
Amúgy nem tudom, miért, de engem is idegesít, ha apám "lopkod" a hűtőből. De mondjuk ő főleg éjszaka teszi.Engem azért zavar, mert egye magát tele egyszer valaki, utána 3 óra múlva mondjuk egyen megint, de rendesen, az asztalnál, ne csak úgy benyúlkájon, egy két harapásnyiért. VAGy egyetn rendesen, vagy ne. Ez inkább olyan nassolás. Én nem sajnálom, csak ídegeseít, hogy látom,hogy sunyiba csinálja.AMúgy te nem vagy elhízva? Mert apám igen, és azért is szólunk mindig rá, meg ő cukorbeteg is , és nem hiányozna neki a plussz kalória.Nem nálatok is ez a baj?Meg én nem értem, ha egyszer valaki jóllakik, hogy tud már egy fél óra múlva megint enni?
De sótlan itt mindenki! :))
Egyik része itt savanykodik a tulajdonjog kérdésén, másik az orrát húzogatja a hízásra, harmadik rész meg fanyalog az ízlik-nem ízlik dolgon.. csak vicc, emberek, egy kis életet belétek:)))
Én is szoktam ilyet, általában úgy teszek,mintha csak tölteni akarnék egy pohár ásványvizet, s akkor csórok egy kicsit a kajából, vagy egy kis desszertet - olyankor szokott lenni, amikor túl finom volt a kajcsi, de már kínos lenne egy új adagot venni, vagy egyszerűen csak annyi már nem kellene. Az én párom,ha észreveszi, mindig nevet rajta...
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!