Céges hűtőből lopós embernek mit kéne adni?
Azért az egészség témakörbe írom, hogy ajánlatok valamit, ami nem méreg, nem veszélyes, de eléggé rosszul lesz tőle a tolvaj, esetleg kiütést okoz, vagy valamit, hogy látható legyen ki volt az.
Hashajtó cseppeknél egy kicsit durvábbat szeretnék. :)
Már sok ezer forintnyi ételt loptak el, kicsit betelt a pohár.
Az első válasz befejezetlen, mert megoldást nem kínál, sőt szinte sugallja, hogy tűrj békével.
Én a hashajtót tartanám célszerűnek. Vagy valami romlott buggyant trutymót.
Amúgy meg ha olyan cuccod van, amire a lopós extraérzékeny, de te nem, akkor nem büntethetnek. Pl a tolvaj laktóz vagy gluténérzékeny, neked saját kajád lehet olyan, ami ezeket tartalmazza.
Nem megy börtönbe. Nem kell a más kajáját lopkodni, ennyi. Ha paradicsomot teszek a szendvicsembe és a tolvaj anafilaxiás sokkot kap tőle azért én vagyok a hibás?
Hát nem....
Pont azért olyat keresnék, ami nem veszélyes.
( Szívem szerint gyilkos galócát darabolnék bele, az ilyen genetikai hulladékért nem kár, de azért mégsem... )
Nekem anno a poharamból ittak mindig és ez rohadtul idegesített.
Egyik nap bementem taknyos beteg influenzásan a táppénzes papíromat leadni, és szünet előtt pár perccel taknyos-nyálasan összenyaltam a pohár szélét.
Tudom, hogy undorító és betegesen gonosz dolog, de már nagyon kiakasztott hogy mindenféle löttyöt isznak a poharamból.
Amikor visszamentem táppénzről rátettem egy matricát a pohárra, hogy vigyázz, fertőző. Soha többé nem vette el onnan senki.
Gondolom rájött az illető, hogy miért lett beteg.
A lényeg: ijeszd el valamivel a tolvajt. ha házi ételed van, vagy olyan amibe bele tudod csempészni, akkor nagyon nagyon sok erőspaprikát tegyél. Attól látványosan szenvedni fog. Arra a pirosra gondolok, amit füzérben kiszárítva árulnak. Összemorzsolod és beleteszed. De rengeteget!!!
A csillipor is jó de nagyon erőset vegyél.
17:54 vagyok
ami eszembe jutott az a fogászaton használt lepedék megszínező cukorka amitől piros lesz az ember szája.
Az szerintem elég feltűnő.
De most gyógyszerekről beszélünk, nem paradicsomról.
"Hashajtó cseppeknél egy kicsit durvábbat szeretnék. :)"
De ha megoldást akar, egyszerűen tegyen valamibe lejárt majonézt, tejet, csináljon valami nagyon rossz ízű kaját, utána egy darabig nem fognak lopkodni.
Hm, a chili jó ötlet, lehet kapni kapszaicin kivonatot, azzal fel lehetne turbózni a dolgokat.
Kár, hogy az LSD illegális, az pont jó lenne. Aki a folyosón küzd a sárkánnyal, az a tolvaj. :D
"Az első válasz befejezetlen, mert megoldást nem kínál"
De az egyetlen, ami eddig a törvény határain belül van.
Esetleg ki kellene deríteni, hogy ki az. Mástól is lopnak? Tegyetek oda egy kamerát! Utána meg fegyelmivel repülhet. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!