Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerinted milyen lenne?

Szerinted milyen lenne?

Figyelt kérdés
Milyen lenne ha túrót kevernék össze reszelt almával és fahéjjal (ha nem elég krémes kis joghurttal) tallérokat formáznék a masszából és tepsiben megsütném? Lehet butaság az egész, kíváncsi vagyok. köszi a válaszokat:).
2011. aug. 3. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem így leég.

Ez inkább töltetéknek jó, egy pitéhez pl, vagy magában, hűtsd le, és kanalazd ki.

2011. aug. 3. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
nem rossz, de ez így önmagában valószínűleg szétfolyna. Én a túrós almás fahéjjas keverék után még ízlés szerinti mennyiségű cukrot adnék hozzá és beleütnék egy tojást - így egy folyós masszát kapsz. ehhez annyi lisztet adnék amennyit felvesz, de még maradhat folyósabb állagú. És így sütném tortaformába öntve. (Fehérjét felverve is belerakhatod, úgy könnyebb tésztát kapsz)
2011. aug. 3. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szétfolyna az egész, kellene bele tojás is ami összetartja és esetleg egy kis pudingpor meg tej, egy kanál vaj vagy olaj.
2011. aug. 3. 15:09
 4/9 anonim ***** válasza:

A túrónak és az almának is nagy része víz, így elég érdekes eredményt kapnál.

Tölteléknek viszont tényleg jó, de akkor is kell bele 1 tojás, ami összetartja, meg néhány kanál gríz, ami felszívja a nedvességet - egyébként eláztatja a tésztát.

2011. aug. 3. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:

így, ahogy írtad sütve semmi nem lenne belőle, csak egy elterült massza.

a túrós keveréket viszont rétegezve babapiskótával lerakhatnád, egy kicsit hűtőben tartanád, addig a piskóta is megszívná magát, és egy egész kellemes desszertet kapnál.

csak tipp:))

2011. aug. 3. 16:26
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. akkor nem sütöm meg hanem jól behűtve elkanalazgatom, mert babapiskóta sajnos nincs itthon.
2011. aug. 3. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, milyen lett?
2011. aug. 4. 12:17
 8/9 A kérdező kommentje:
hidegen, önmagában nagyon finom :). Még egy kis mazsolát is tettem bele. Ha legközelebb palacsintát sütök tuti ilyen tölteléket teszek bele.
2011. aug. 4. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:
tipp: én aprítóba szoktam rakni a túrót, így krémes lesz. palacsintába mindig ilyen tölteléket rakok
2011. aug. 5. 10:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!