Szerinted milyen lenne?
Figyelt kérdés
Milyen lenne ha túrót kevernék össze reszelt almával és fahéjjal (ha nem elég krémes kis joghurttal) tallérokat formáznék a masszából és tepsiben megsütném? Lehet butaság az egész, kíváncsi vagyok. köszi a válaszokat:).2011. aug. 3. 15:00
1/9 anonim válasza:
Szerintem így leég.
Ez inkább töltetéknek jó, egy pitéhez pl, vagy magában, hűtsd le, és kanalazd ki.
2/9 anonim válasza:
nem rossz, de ez így önmagában valószínűleg szétfolyna. Én a túrós almás fahéjjas keverék után még ízlés szerinti mennyiségű cukrot adnék hozzá és beleütnék egy tojást - így egy folyós masszát kapsz. ehhez annyi lisztet adnék amennyit felvesz, de még maradhat folyósabb állagú. És így sütném tortaformába öntve. (Fehérjét felverve is belerakhatod, úgy könnyebb tésztát kapsz)
3/9 anonim válasza:
Szerintem szétfolyna az egész, kellene bele tojás is ami összetartja és esetleg egy kis pudingpor meg tej, egy kanál vaj vagy olaj.
4/9 anonim válasza:
A túrónak és az almának is nagy része víz, így elég érdekes eredményt kapnál.
Tölteléknek viszont tényleg jó, de akkor is kell bele 1 tojás, ami összetartja, meg néhány kanál gríz, ami felszívja a nedvességet - egyébként eláztatja a tésztát.
5/9 anonim válasza:
így, ahogy írtad sütve semmi nem lenne belőle, csak egy elterült massza.
a túrós keveréket viszont rétegezve babapiskótával lerakhatnád, egy kicsit hűtőben tartanád, addig a piskóta is megszívná magát, és egy egész kellemes desszertet kapnál.
csak tipp:))
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. akkor nem sütöm meg hanem jól behűtve elkanalazgatom, mert babapiskóta sajnos nincs itthon.
2011. aug. 3. 18:07
8/9 A kérdező kommentje:
hidegen, önmagában nagyon finom :). Még egy kis mazsolát is tettem bele. Ha legközelebb palacsintát sütök tuti ilyen tölteléket teszek bele.
2011. aug. 4. 13:49
9/9 anonim válasza:
tipp: én aprítóba szoktam rakni a túrót, így krémes lesz. palacsintába mindig ilyen tölteléket rakok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!