Energiaitallal keverve jobban üt a pia?
Figyelt kérdés
vagy ha mellé iszod? én eddig mindig úgy ittam mindent keverve mert mindenki ezt mondja és ezt is hittem. vodka,martini stb és nem rég simán ittam keverés nélkül és sokkal jobban beütött mint keverve. tapasztalat másnál?:D2011. júl. 30. 20:32
11/17 anonim válasza:
Akárhogy is iszod alkohol kíséretében tilos inni energia italt, nem véletlenül írták rá a dobozára. Még régen én is ittam alkohollal együtt de az is annyira beütött hogy majdnem komolyabb bajom lett tőle, szóval vigyázni.
12/17 A kérdező kommentje:
ez amúgy tök érdekes mert én eddig akárhányszor ittam energiaitallal keverve bármit is soha nem ütöttem ki annyira magam mint ha simán ittam volna :o
2011. júl. 30. 21:01
13/17 x) válasza:
Sőt extasyval meg fájdalomcsillapítóval keverve jó alkoholosan. Tényleg kiüt próbáld ki ha ennyire idióta vagy :)
14/17 A kérdező kommentje:
akik ennyire ki vannak akadva ittak már keverve pl vodka energiaitalt nagyobb mennyiségbe?? nekem ezt hiába írjátok mert ÉN azt tapasztaltam, hogy energia nélkül tisztán sokkal jobban üt:) kíváncsi voltam más TAPASZTALATÁRA is és nem az okoskodásra:)
2011. júl. 30. 21:11
15/17 anonim válasza:
A koffein és alkohol keveréke veszélyes lehet. Ebben igaza van az előzőnek, csak nem így fogalmazott.
Nyilván nem mindenkire egyformán hat, de attól még veszélyes, mert a koffein egy darabig elnyomhatja az alkohol hatását és nem érzed mennyit iszol, így kaphatsz jó kis alkohol mérgezést. Na ebbe lehet akár bele is halni. Ha nem vigyáz az ember.
Mindent ésszel kell csinálni.
16/17 A kérdező kommentje:
mondjuk ez igaz:)
2011. júl. 30. 21:15
17/17 anonim válasza:
Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!