Angliában lehet kapni túrót?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 21:45
1/7 anonim válasza:
Igen cottage cheese neven fut. Sokkal higabb, mint az otthoni, mert nem szurik le rola a savot es talan az erzekenyebbeknek egy kicsit sosabb is az ize. Bar en sosem erzem. De lengyel boltokban lehet kapni otthoni turot is, twarog neven megtalalod.
2/7 anonim válasza:
a nagy túrót lehet kapni!:)
amúgy amit írt az első,a cottage cheese-t lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
És milyen árban vannak?
Ezek a lengyel boltok gyakoriak? Minden városban van?
Köszönöm a válaszokat :)
2011. júl. 29. 22:00
5/7 anonim válasza:
A lengyel boltban rendes túrót lehet kapni és igen, elég gyakori erre.
6/7 anonim válasza:
Elso vagyok. Szerintem minden varosban van lengyel bolt, altalansoabb neven Polski Sklep. En pont ma vettem 89 p-be kerult. Ugyhogy penztarcabarat.
7/7 anonim válasza:
A cottage cheese íze nem ugyanolyan, mint a túróé, mivel nem is ugyanúgy készül. Sós, finom.
A lengyel boltokban lehet kapni túrót.
Az élelmiszeráraktól nem kell félni Angliában, szinte minden olcsóbb, mint itthon. Bizonyos termékekért itthon horror árat kérnek/kérnének, Angliában pedig olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!