Mit vacsizzak? :-) Illetve te mit fogsz?
Figyelt kérdés
Híznom kéne,de ne legyen azért estére már nagyon nehéz mint pl. a töpörtyű :) Köszi a válaszokat. :)2011. júl. 29. 19:44
12/17 anonim válasza:
Én ötkor krumplifőzeléket ettem. Most valószínű hogy majd bekapok egy két kanállal egy kicsit. :D
15/17 anonim válasza:
joghurtot ettem paprikával és paradicsommal neked ajánlom akkor
gyümölcsök joghurttal, túróval, melegszendvics, bundáskenyér sok sajttal, főzelékek tojással vagy hússal
levesek, rakott krumpli, paprikáskrumpli, tészták, tarhonyáshús, tejberizs, nudli, mákosguba, palacsinta, paradicsomos húsgombóc, müzli tejjel, rántotta, tükörtojás
16/17 anonim válasza:
Normál vacsi fél bögre madártej, egy kockasajt, egy szelet sonka, meg buci
aztán egy bögre tej, 1 győri zabfal., és most egy csík mogyis csoki.
17/17 anonim válasza:
én tegnap egy diós tésztát egy eper fagyit lion gaponapelyhet mikróban sütött tojás és 3 zsemle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!