Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem vállal a mekdönci...

Miért nem vállal a mekdönci házhozszállítást? Vagy lehet tőlük rendelni? jó lenne egy kis sajtbureszt bebombázni de messze van a mekdé

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 12:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Ez jó kérdés, főleg ebben az esős időben tök jó lenne, ha nem kéne hozzájuk elmászni... de sajnos nincs ilyen szolgáltatásuk :(
2011. júl. 28. 12:58
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
megteremtettél egy új munkahelyet magadnak.ha van egy kis tőkéd hírdesd magad és vállalj házhozszállítást.szerintem menne a biznisz
2011. júl. 28. 12:59
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
A mekdönci "sikere" a frissességben rejlik. Én szoktam tőlük hazavinni menüt, háááát... pld. a sültkrumpli lényegesen xarabb 10 perc múlva (addigra kerül megevésre), mint ott frissen, forrón :)
2011. júl. 28. 13:08
 4/14 A kérdező kommentje:

az amcsiknál van , csak azért kérdeztem

szóval jó lenne ha bevezetnék , innen üzenem nekik :)

2011. júl. 28. 13:24
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
De ki venné igénybe? Szerintem pillanatok alatt befuccsolna. Volt már velem is, hogy hazavittem, és kb. 20 perccel később ettem meg - de hiába mikróztam, grilleztem, sehogy se lett jó. Végül leutáltam, mert jó drága volt, de biztos, hogy nem vennék igénybe ilyen szolgáltatást. És szerintem nem vagyok vele egyedül.
2011. júl. 28. 13:32
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
szerintem meg szuper ötlet, ezen már én is agyaltam. csak a krumpli xar újramelegítve, de ez minden sült krumplira igaz. a szenyák ugyanolyan jók, fagyik is, saláták is. Remélem meghallgat minket a Mekdönci istene, és beindulhatna itt is a házhoz szállítás.
2011. júl. 28. 13:36
 7/14 A kérdező kommentje:
ha amerikában láttak benne , és van is benn üzlet , akkor menne az itt is
2011. júl. 28. 13:46
 8/14 anonim ***** válasza:
58%
jaj, nehogy már felemeld a s*gged és addig is mozogj, amíg megszerzed ezt az ipari szemetet!
2011. júl. 28. 13:49
 9/14 A kérdező kommentje:

köszönjük szépen a kommunista földhözragadt szellemiséggel megáldott hozzászólásodat

egyél egy kis darás tésztát hapsi

jézusom

2011. júl. 28. 14:19
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Ha a sültkrumplit forró olajba teszed egy percre olyan, mint ha friss lenne ;)
2011. júl. 28. 14:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!