Miért nem vállal a mekdönci házhozszállítást? Vagy lehet tőlük rendelni? jó lenne egy kis sajtbureszt bebombázni de messze van a mekdé
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 12:53
1/14 anonim válasza:
Ez jó kérdés, főleg ebben az esős időben tök jó lenne, ha nem kéne hozzájuk elmászni... de sajnos nincs ilyen szolgáltatásuk :(
2/14 anonim válasza:
megteremtettél egy új munkahelyet magadnak.ha van egy kis tőkéd hírdesd magad és vállalj házhozszállítást.szerintem menne a biznisz
3/14 anonim válasza:
A mekdönci "sikere" a frissességben rejlik. Én szoktam tőlük hazavinni menüt, háááát... pld. a sültkrumpli lényegesen xarabb 10 perc múlva (addigra kerül megevésre), mint ott frissen, forrón :)
4/14 A kérdező kommentje:
az amcsiknál van , csak azért kérdeztem
szóval jó lenne ha bevezetnék , innen üzenem nekik :)
2011. júl. 28. 13:24
5/14 anonim válasza:
De ki venné igénybe? Szerintem pillanatok alatt befuccsolna. Volt már velem is, hogy hazavittem, és kb. 20 perccel később ettem meg - de hiába mikróztam, grilleztem, sehogy se lett jó. Végül leutáltam, mert jó drága volt, de biztos, hogy nem vennék igénybe ilyen szolgáltatást. És szerintem nem vagyok vele egyedül.
6/14 anonim válasza:
szerintem meg szuper ötlet, ezen már én is agyaltam. csak a krumpli xar újramelegítve, de ez minden sült krumplira igaz. a szenyák ugyanolyan jók, fagyik is, saláták is. Remélem meghallgat minket a Mekdönci istene, és beindulhatna itt is a házhoz szállítás.
7/14 A kérdező kommentje:
ha amerikában láttak benne , és van is benn üzlet , akkor menne az itt is
2011. júl. 28. 13:46
8/14 anonim válasza:
jaj, nehogy már felemeld a s*gged és addig is mozogj, amíg megszerzed ezt az ipari szemetet!
9/14 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen a kommunista földhözragadt szellemiséggel megáldott hozzászólásodat
egyél egy kis darás tésztát hapsi
jézusom
2011. júl. 28. 14:19
10/14 anonim válasza:
Ha a sültkrumplit forró olajba teszed egy percre olyan, mint ha friss lenne ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!