Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy kell kinyitni a befőttesü...

Hogy kell kinyitni a befőttesüveges uborkát? Még senki se nyitotta ki.

Figyelt kérdés
menten éhenhalok X\'D
2009. ápr. 4. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A könyököddel kicsit odacsapsz és letekered a tetőt.:) De egy kés nyelével is ráöthetsz, vagy a hegyével felfeszítheted, hogy egy kis levegőt kapjon és könnyen le tudod tekerni. Én könyökkel szoktam.:)
2009. ápr. 4. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
megfeszített tenyérrel csapkodj rá(mint az elsősegélyen a baba hátára), aztán egy jól irányzott mozdulat és máris lent a tető XD
2009. ápr. 4. 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy erős pengéjű késed, akkor azt a perem alá dugod, és úgy forgatod az üveget körbe, ahol a legmélyebben van a penge vége a kupak alatt, ott megállsz. Fogod a kés nyelét, és elkezded feszíteni olyan 45°-os szögben álljon. Ha jól csinálod, akkor egy szisszenést fogsz hallani, ahogy alámegy a levegő. Ekkor pedig eltekered a kupakot.
2009. ápr. 4. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy hegyes kést szoktam belevágni a tetejébe, és ahogy átlyukad a tető, akkor már könnyen kinyílik.
2009. ápr. 4. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Forró vízbe kell tenni. Bár az uborkánál azért nem jó, mert felmelegszik. Benyomod erősen a fedő közepét, az is szokott működni.
2009. ápr. 4. 23:41
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Fogd meg a duncos üveget vágd földhöz de ne parketához vagy járólaphoz mert ott maradandó sérülést is okozhat a mozdulat. Aztán utána szedegesd fel az uborkát és Tádám kész is :D
2009. ápr. 5. 00:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az üveg hideg a kupakot kell forró víz alá tenni. Akkor kitágul.

Aládugni jobb a kanál nyele a késnél, nem veszélyes.

2009. ápr. 5. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egyszerűen odaütögetem az asztal vagy a pult széléhez az üveg nyakát és utána már ki is nyitható! A kés helyett használd inkább a kanál nyelét, mert szétszúrhatod a kezed!
2009. ápr. 5. 09:02
 9/9 anonim válasza:
mielőtt az uborkát kinyitod, először az üvegről vedd le a tetőt
2011. aug. 5. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!