Naponta megiszok 2 liter tejet, milyen hatásai vannak?
nEKEM, ANnyi bajom lett belőle, h. ha már megiszok 1 bögre tejet, úgy elkezd fájni a hasam h. nem tudom mihez hasonlatani:S ésmég csak 23 éves vagyok.
Ja és régen úgy ittam mintha víz lett volna, ha szomjas voltam egyből tejet ittam.
nem emlékszel a jó öreg reklámra? :D
"- Bennem is van tej!
- De bennem vitamin, fehérje, és kalcium is!
- Bennem is, és még piskóta, és méz is! [jéhéééj-taps a háttérből]"
:)
Mérgező ital a tej :D:D:DD Hát ezen besírok... ennél nagyobb baromságot idén még nem olvastam :D
Mivel táplálják az állatok a kicsinyeiket? Tejjel. Mit szop ki a kisbaba a csecsből? Tejet. Mitől fejlődnek és laknak jól? A tejtől.
Egyébként óriási a különbség a házi tej és a bolti tartós vizezett lötty között. De ettől függetlenül a tej élet, erő, egészség. Aki érzékeny rá, annak valamilyen rendellenessége van, de az nem a tej hibája...
" Mérgező ital a tej :D:D:DD Hát ezen besírok... ennél nagyobb baromságot idén még nem olvastam :D
Mivel táplálják az állatok a kicsinyeiket? Tejjel. Mit szop ki a kisbaba a csecsből? Tejet. Mitől fejlődnek és laknak jól? A tejtől.
Egyébként óriási a különbség a házi tej és a bolti tartós vizezett lötty között. De ettől függetlenül a tej élet, erő, egészség. Aki érzékeny rá, annak valamilyen rendellenessége van, de az nem a tej hibája..."
A tehéntej és az emberi tej közt van ám különbség. :)
Olvasgass: [link]
Mekkora hülyeség.. Nagymamám is sok tejet megivott egész életében, és közel 80 éves! A nagypapám is ennyit élt..
Az a helyzet, hogy manapság sok az érzékeny egyén. Régen nem voltak ilyen műkaják, mint ma. A fiamnak is minden baja volt a bolti, tejhez köze sincs löttyöktől, de kipróbáltuk a házi tejet, s lám semmi baja nincs tőle.
Olvastam nem olyan régen, hogy amióta bejött a növényi olajokkal való főzés, sokkal több beteg van, mint régen. No, ebben több igazság van szerintem, mint ebben, hogy
"a tej mérgező".
Kérdező, szerintem igyad a tejet nyugodtan, de a 2 liter az túlzás kicsit. Házi tej legalább? Attól tényleg lehet hízni. :) De nagy bajod nem származhat belőle. Egészségedre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!