Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Naponta megiszok 2 liter...

Naponta megiszok 2 liter tejet, milyen hatásai vannak?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mi van a házi tejben ami esetleg jót tesz a szervezetnek, nem fáj tőle a hasam nincs hányingerem hasmenésem.
2011. júl. 14. 22:00
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
gondolom...
2011. júl. 14. 22:41
 12/22 anonim válasza:
100%
én kipróbáltam, azóta nem tört el semmim, más kérdés hogy azóta a WC-n lakok:D
2011. júl. 14. 22:43
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

nEKEM, ANnyi bajom lett belőle, h. ha már megiszok 1 bögre tejet, úgy elkezd fájni a hasam h. nem tudom mihez hasonlatani:S ésmég csak 23 éves vagyok.

Ja és régen úgy ittam mintha víz lett volna, ha szomjas voltam egyből tejet ittam.

2011. júl. 14. 22:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A sok tej vashiányt okozhat!!
2011. júl. 14. 22:54
 15/22 anonim ***** válasza:

nem emlékszel a jó öreg reklámra? :D

"- Bennem is van tej!

- De bennem vitamin, fehérje, és kalcium is!

- Bennem is, és még piskóta, és méz is! [jéhéééj-taps a háttérből]"

:)

2011. júl. 14. 23:46
 16/22 anonim ***** válasza:
36%

Mérgező ital a tej :D:D:DD Hát ezen besírok... ennél nagyobb baromságot idén még nem olvastam :D

Mivel táplálják az állatok a kicsinyeiket? Tejjel. Mit szop ki a kisbaba a csecsből? Tejet. Mitől fejlődnek és laknak jól? A tejtől.

Egyébként óriási a különbség a házi tej és a bolti tartós vizezett lötty között. De ettől függetlenül a tej élet, erő, egészség. Aki érzékeny rá, annak valamilyen rendellenessége van, de az nem a tej hibája...

2011. júl. 15. 00:45
 17/22 anonim ***** válasza:
:) Hoax... izé hoxa portál :)
2011. júl. 15. 01:35
 18/22 anonim ***** válasza:

" Mérgező ital a tej :D:D:DD Hát ezen besírok... ennél nagyobb baromságot idén még nem olvastam :D

Mivel táplálják az állatok a kicsinyeiket? Tejjel. Mit szop ki a kisbaba a csecsből? Tejet. Mitől fejlődnek és laknak jól? A tejtől.

Egyébként óriási a különbség a házi tej és a bolti tartós vizezett lötty között. De ettől függetlenül a tej élet, erő, egészség. Aki érzékeny rá, annak valamilyen rendellenessége van, de az nem a tej hibája..."

A tehéntej és az emberi tej közt van ám különbség. :)

Olvasgass: [link]

2011. júl. 15. 05:26
 19/22 anonim ***** válasza:

Mekkora hülyeség.. Nagymamám is sok tejet megivott egész életében, és közel 80 éves! A nagypapám is ennyit élt..

Az a helyzet, hogy manapság sok az érzékeny egyén. Régen nem voltak ilyen műkaják, mint ma. A fiamnak is minden baja volt a bolti, tejhez köze sincs löttyöktől, de kipróbáltuk a házi tejet, s lám semmi baja nincs tőle.

Olvastam nem olyan régen, hogy amióta bejött a növényi olajokkal való főzés, sokkal több beteg van, mint régen. No, ebben több igazság van szerintem, mint ebben, hogy

"a tej mérgező".

Kérdező, szerintem igyad a tejet nyugodtan, de a 2 liter az túlzás kicsit. Házi tej legalább? Attól tényleg lehet hízni. :) De nagy bajod nem származhat belőle. Egészségedre! :)

2011. júl. 15. 05:51
 20/22 anonim ***** válasza:
Itt sokan fel vannak háborodva,hogy a tejet nem minősíti mindenki egyértelműen pozitívnak.Hát azért,mert nem is az.A tejet (tehén,kecske stb) egy felnőtt ember szervezete idegen fehérjeként érzékeli,ami ráadásul jelentősen eltér az emberi tejtől,pont olyan,ami egy újszülött borjú,vagy kiskecske,de nem felnőtt ember számára alkalmas.Érdekes adat,hogy északról dél felé haladva,egyre jobban csökken a népesség tej-tűrő képessége,így a fekete,és egyenlítő körül élő emberek szinte egyáltalán nem képesek a tej megemésztésére,míg az északiak jobban tolerálják. Az,hogy van,akinek a tej megemésztetősége már 2 éves korban lezárul,van,akinek ez csak később következik be,alkati kérdés,genetikailag kódolva van.(tehát úgy vagyunk megalkotva,hogy amíg nem tudunk másképp táplálkozni,addig ezt tekinti a szervezetünk ételnek,aztán már nem)Az emberi tej fogyasztása sem egészséges hosszú távon,gondolom,ebből egyértelmű,hogy az idegen fehérje folyamatos szervezetbe való bevitele sem. Egyébként,baktériumok által előemésztett formában(kefír,joghurt,tejföl stb) már alkalmas emberi tápláléknak is.
2011. júl. 15. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!