Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc innivalód?

Melyik a kedvenc innivalód?

Figyelt kérdés
Víz, üdítő, gyümölcslé, energiaital valamilyen alkohol..stb? Mi az amit a legjobban szeretsz inni?
2011. júl. 13. 07:35
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
80%
szálas teák és az aqua mathias nevezetű szénsavmentes ásványvíz :)
2012. jan. 30. 18:49
 32/37 anonim ***** válasza:
85%

Kedvenc reggeli innivalóm: zöld tea. Ezzel indítom a napot, hihetetlenül jó hatással van a szervezetemre. Télen melegen (jó is, mikor kibújok a meleg ágyból), nyáron szobahőmérsékleten (annyit nem bírok várni, hogy tényleg hideg legyen.

Napközben pedig vizet iszok, a kedvencem a Nestlé Aquarel, de gyakran csak csapvizet iszom, szerencsére nálunk nagyon finom!

Legnagyobb mennyiségben ezt iszom. Télen jöhet még a bormentatea, csipkebogyótea, barackos tea stb. (a gyógynövényteák természetesen ízesítés nélkül, max. pár csepp citromlével, de a többi teát is inkább natúran vagy citrommal szeretem). Ezenkívül szeretem még a gyümölcsleveket, de ritkán iszom, most, hogy szezonja van szoktam turmixokat csinálni. Amit még szeretek, de ez már bűnözés, a traubisoda.

Alkoholos italok közül leginkább a finom borokat szeretem, most nagy kedvenc lett a fröccs. Egyébként a pezsgőt szeretem még. Röviditalokat annyira nem kedvelem.

2012. júl. 7. 09:55
 33/37 anonim ***** válasza:
88%

90%-ban a víz, ez oltja legjobban a szomjamat.

Amúgy a jegeskávéért vagyok még oda, ill. szinte minden gyümölcsléért, de legjobban az ananászlét és a körtelét szeretem.

Alkoholból a jófajta (házi)pálinkát és mostanában engem is elkapott a cider-őrület, heti 1-2 legurul a torkomon esténként :)

31N

2012. aug. 6. 14:50
 34/37 anonim ***** válasza:
Kumisz.
2012. aug. 6. 16:09
 35/37 anonim ***** válasza:
Szénsavas ásványvíz, ízesített vizek, kávé, forró csoki, teák, gyümölcslevek.
2012. aug. 6. 17:02
 36/37 anonim ***** válasza:
epres aloe verás Nestea GreenTea<3
2012. aug. 6. 20:39
 37/37 anonim ***** válasza:

Szénsavas limonádé :)

igazi citrommal nagyon finom,jó hidegen bubis vízzel :D!

egypk szinte minden gyümölcslét vagy pürét megiszok talán a kiwit nem.

2013. júl. 14. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!