Melyik a kedvenc innivalód?
Kedvenc reggeli innivalóm: zöld tea. Ezzel indítom a napot, hihetetlenül jó hatással van a szervezetemre. Télen melegen (jó is, mikor kibújok a meleg ágyból), nyáron szobahőmérsékleten (annyit nem bírok várni, hogy tényleg hideg legyen.
Napközben pedig vizet iszok, a kedvencem a Nestlé Aquarel, de gyakran csak csapvizet iszom, szerencsére nálunk nagyon finom!
Legnagyobb mennyiségben ezt iszom. Télen jöhet még a bormentatea, csipkebogyótea, barackos tea stb. (a gyógynövényteák természetesen ízesítés nélkül, max. pár csepp citromlével, de a többi teát is inkább natúran vagy citrommal szeretem). Ezenkívül szeretem még a gyümölcsleveket, de ritkán iszom, most, hogy szezonja van szoktam turmixokat csinálni. Amit még szeretek, de ez már bűnözés, a traubisoda.
Alkoholos italok közül leginkább a finom borokat szeretem, most nagy kedvenc lett a fröccs. Egyébként a pezsgőt szeretem még. Röviditalokat annyira nem kedvelem.
90%-ban a víz, ez oltja legjobban a szomjamat.
Amúgy a jegeskávéért vagyok még oda, ill. szinte minden gyümölcsléért, de legjobban az ananászlét és a körtelét szeretem.
Alkoholból a jófajta (házi)pálinkát és mostanában engem is elkapott a cider-őrület, heti 1-2 legurul a torkomon esténként :)
31N
Szénsavas limonádé :)
igazi citrommal nagyon finom,jó hidegen bubis vízzel :D!
egypk szinte minden gyümölcslét vagy pürét megiszok talán a kiwit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!