Melyik a kedvenc innivalód?
Figyelt kérdés
Víz, üdítő, gyümölcslé, energiaital valamilyen alkohol..stb? Mi az amit a legjobban szeretsz inni?2011. júl. 13. 07:35
1/37 anonim válasza:
Monster Ripper! :D
De nagyon ritkán iszok ilyet. Inkább csapvíz, mert az olcsóóó :D (Szerencsére nálunk finom és hideg.)
De a hideg kakaót is imádom :)
2/37 anonim válasza:
Zöld tea, csak citrommal, télen kamilla tea mézzel+citrommal. És néha kóla light, az nekem a bűnözés, de jobban is szeretem, mint a sima kólát. És azért kóla (és nem cola), mert nekem mindegy, hogy pepsi, vagy coca:-)
4/37 anonim válasza:
Édes vörösbor :)
Ásványvíz
Citromos Soproni
De mind a hármat, csakis hidegen.
5/37 anonim válasza:
hideg laza fröccs pl rizlingből, vagy egy pohár jéghideg félszáraz pezsgő:))
6/37 anonim válasza:
VÍz: Szentkirályi vagy sima csapvíz :)
Üdítő:Cola(mindegy,hogy Pepsi,vagy Coca)
Gyümölcslé: Sió citrom-lime,ananászlé
Energiaital: Hell
Alkoholos ital: Carlsberg sör, muskotály fehérbor,
gin-gyömbér
26/N
8/37 anonim válasza:
Pepsi Light, barackos jeges tea és Bombaaa :)
10/37 anonim válasza:
Én most nagyon rákattantam az Aldis Pure Fruits gyümölcslevekre. Nem olyan drága, mint a Hohesc vagy a Rauch, viszont közvetlen préselésű, szűretlen lé és van belőle körtés és almás, és nem koncentrátumból kotyvasztják. Egyébként mostanság a hideg almalevet kívánom a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!