Mit jelent a felfőzés?
Figyelt kérdés
Van egy recept, amiben azt írja, hogy " a margarint, a cukrot, a lisztet, a vizet, és a kakaót összekeverjük és kis lángon felfőzzük, majd a megsült tésztára simítjuk".
Pontosan hogy kell? Egy tálba beleöntöm az összetevőket, és kis lángon, csak kevergetem? Nem fog leégni? És mikor tudom, hogy már kész, ha nem írta a recept?
Köszönöm:)
2011. júl. 12. 15:49
1/6 anonim válasza:
Előszőr a szárazanyagokat tedd a lábosba, majd keverd ki simára a vízzel és utána tedd fel főni, ha elkezd forrni tedd takarékra és állandó kavarássaé főzd sűrűre, ez gyorsan készen van.
2/6 anonim válasza:
Én úgytudom hogy a felfőzés azt jelenti, hogy addig főzöd amíg elkezd forrni aztán kikapcsolod.
3/6 anonim válasza:
A gyorsan kész van azt jelenti, hogy forrás után szinte fél perc és szép sűrű a krém.
4/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöööööööm a válaszokat:)
2011. júl. 12. 16:05
5/6 anonim válasza:
azért, ha vízzel elkevert szárazanyagokat elkezded főzni, a margarint ki ne hagyd:))
akkor kezd jó lenni, amikor pukkadozni kezd, akkor már mindjárt kész, le is húzhatod és úgy keverd sűrűsödésig tovább.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2011. júl. 12. 19:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!