Melyik fagylaltot szereted leginkább az alábbiak közül: csoki, vanília, eper?
Eper,csoki,vanília a sorrend nálam,de mindezek elé odatenném első helyre a sárgadinnyét. :)
26/N
A sárgadinnyét még sosem mertem megkóstolni. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Csokit, de csakis a minőségit!:D
Egyébként az eper is k*rva jó, azt is nagyon szeretem. A vanília nekem sem a szívem csücske, szerintem nincs kb. semmilyen íze, szóval semleges számomra.
Az én sorrendem: Vanília, csokoládé, eper. Mindegyiket szeretem, amúgy.
De a kedvenc párosításaim: Vanília-Kókusz, Vanília-Karamell, Csoki-Mogyoró, Csoki-Erdei gyümölcs.
Hát akkor kóstold meg,hátha ízlik,nekem a kedvencem! :)
26/N
Vanília!
Csokit gyűlölöm, mert gyerekkoromban mindig a legolcsóbb jégkrémeket tudtuk csak megvenni, azoknak meg aztán nem sok köze van a csokihoz. Úgyhogy meg is utáltam a csoki fagyit. Pedig egy tényleg minőségi biztos nem rossz, de meg se merem próbálni...
Nálam első helyen van a vanília, utána a vanília, majd a vanília.
Ha jégkrémről van szó, akkor a csoki, eper egy szinten van.
Ha fagyiról, akkor hangulatomtól függ.
Ha nagyon meleg van, hűsíteni akarom magam, akkor eper, ha egyszerűen csak megkívántam a fagyit, akkor a vanília mellé csokit vennék. De lehet, hogy inkább két vaníliát ha csak ez a három van.
Köszönöm a válaszokat. Akkor mégiscsak rengeteg vanília-rajongó van. :)
A sárgadinnyét kipróbálom, merész leszek. :D
Én is ettem már rosszabb minőségű csokisat, bár erről leginkább a színe árulkodott... Nem sok köze volt az igazán finom csokifagyihoz. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!