Melyik budapesti Trófea étterem jött be nektek leginkább?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 12:07
1/5 Olga néni válasza:
XI. ker. Szerémi út, igaz máshol nem voltam. Betegre ettük, ittuk magunkat 3999 forintért. Étel, ital benne van.
2/5 DannyZuko válasza:
Sajna mivel nem vagyok helybéli így az utcanevet bocsi, de nem fogom megmondani. voltunk többen is több alkalommal. Nekem az tetszett amikor a lágymányosi hídhoz közeliben voltunk. Az Elte egyik elméleti tömbjében voltunk ünnepségen és onnan mentünk. Reméllem tudod így melyikre gondolok.
3/5 anonim válasza:
Nekem az Erzsébet királyné úti jön be (vagyis annál a megállónál van zuglóban).
Viszont van a déli pu-tól nem messze egy mongol étterem , ahol szintén van ilyen akció, hogy befizetsz 5000ft-ot és előtted sütik ki, és annyit eszel-iszol, amennyit akarsz.. és hangulatos a hely is, normális a kiszolgálás stb.
4/5 anonim válasza:
Erzsébet kir.né útján voltunk a házassági évfordulónkon,a többit nem ismerem,de ez iszonyú jó volt.
5/5 anonim válasza:
Szerémi út, bár a parkolás nem kimondottan egyszerű, csak a mélygarázsban találtunk helyet, de az ételek, italok választéka és minősége, a személyzet kedvessége viszi a pálmát. Viszont mellette van egy kis cukrászdájuk is, az nem tetszett, semmi hangulata, a kiszolgálók pedig elég udvariatlanok, kedvetlenek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!