Milyen számodra amikor ittas vagy? :D
Figyelt kérdés
Tegnap ideges voltam,itthon viták voltak családba,leléptem 1et lenyugodni..haverokkal osszedobtunk 1kis pénzt,és agyadneki,bort ittunk,és rendesen illogattam énis,szédültem is xD,és bátran beszélgettem akárkivel,ez eddig is igyment,de most sokkal jobban,másnapra meg olyan fáradtnak éreztem magam,hogy alig vonszoltam magamat az udvaron O_o
Nektek milyen érzésetek van ilyenkor?:D
2011. júl. 5. 13:09
1/6 anonim válasza:
Próbálok betartani egy határt, addig jó, amíg csak jókedvet és kellemes érzést okoz. Amikor viszont már nem jó és alig tudsz menni, az nagyon rossz :D:D:D. Főleg másnap.
2/6 anonim válasza:
Másnapos vagy. Legközelebb állj meg időben, vagy közben igyál minden pohár után egy kis vizet. Akkor a dehidratáltság nem lép fel másnap.
3/6 anonim válasza:
" MIT ISZUUN MIT ISZUUNK, BSSZUNK BE !!!!!! "
4/6 anonim válasza:
Én 2 szabályt tartok be amikor iszom:
1. Addig iszom amig el nem fogy minden pia
2. Vagy addig amig be nem hanyok :D:D
Am sajnos legtobbszor mindenfele piat iszunk ezert en inkabb hanyni szoktam nem szedulni:(:(
5/6 anonim válasza:
Legjobb hogy teleportal lehet hazamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!